Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
ACTORESS PRODUCTION s.r.o. je produkční společnost se sídlem v Hradci Králové. Specializuje se na výrobu a realizaci hraných a dokumentárních filmů pod vedením Davida Baldy. Provádí také produkci reklam, hudebních videí, TV reportáží a krátkých filmů.

SIAM THAI MASSAGE s.r.o. se zaměřuje na autentické thajské masáže prováděné certifikovanými thajskými masérkami.

MUSE Impact s.r.o. se zaměřuje na inovace a moderní přístupy v muzeích a kulturních institucích. Nabízí udržitelná řešení, propojuje kulturu s moderním managementem a technologiemi.

Compact Garant s.r.o. se zaměřuje na správu nemovitostí, technickou a ekonomickou péči o budovy a majetek. Činnost zahrnuje údržbu, opravy, revize, vedení účetnictví, správu plateb a pohledávek. Cílem je zajistit efektivní provoz, bezpečnost a komfort pro obyvatele či uživatele nemovitostí.

Petr Vurm se zaměřuje na vývoj webů, webových aplikací, e-shopů a pořádá kurzy pro tvorbu a programování webových stránek pro začátečníky a pokročilé.

Pure Online s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti SEO, PPC, tvorby obsahu a správy sociálních sítí

Čistá nemovitost s.r.o. se zaměřuje na komplexní úklidové a vyklízecí služby v Hradci Králové a okolí. Specializují se na přípravu nemovitostí k prodeji či pronájmu, včetně malování, stěhování a zahradních prací.

Lucie Voříšková se zaměřuje na relaxační masáže zad.

Nikola Josková se zaměřuje na kosmetické ošetření pleti, úpravu a barvení obočí a na prodej produktů pro domácí péči.

Šárka Wiesnerová se zaměřuje na dámskou a pánskou mokrou pedikúru.

ProFestival s.r.o. provozuje katalog stánkařů, programů, personálu a užitečných informací pro festivaly a jejich organizátory.

Kovo Destrukt s.r.o. se specializuje na likvidace a demolice ocelových konstrukcí, strojů a technologických zařízení. Provádí také výkup železa a barevných kovů.

Ladislav Hanousek, DiS. je vztahový poradce, který se specializuje na partnerské problémy. Využívá techniky Rogeriánské psychoterapie, NLP a pozitivní psychologie. Pomáhá klientům lépe porozumět jejich problémům a nalézt cestu ke spokojenějšímu partnerství.

Merciere s.r.o. se zaměřuje na překlady, jazykové korektury a tlumočení ve více než 80 jazycích. Poskytuje expresní, soudně ověřené, odborné a technické překlady a pořádá jazykové kurzy pro firmy i veřejnost.

Klára Lokvencová poskytuje širokou škálu kosmetických služeb, včetně mezoterapie, chemického peelingu, hloubkového čištění pleti, lash liftingu a laminace obočí. Studio poskytuje také tetování a barvení hennou, čímž zajišťuje komplexní péči o krásu.

RYBKA SEA & AIR s.r.o. poskytuje komplexní přepravní a logistické služby, včetně silniční, námořní a letecké přepravy. Nabízí také skladování, celní služby a opravy kontejnerů.

Releven reality s.r.o. je rodinná realitní kancelář sídlící v Hradci Králové. Poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, včetně homestagingu, profesionálních fotografií, 2D a 3D půdorysů a cíleného marketingu na sociálních sítích

Medcomp s.r.o. se zaměřuje na servis počítačů a sítí. Provádí odvirování, diagnostiku, čištění hardwaru a softwaru, optimalizaci systémů a aktualizace.

Rezidence Chlumec s.r.o. poskytuje komfortní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností. Byty jsou navrženy s důrazem na kvalitu a funkčnost, a komplex zahrnuje i zelené plochy a dětská hřiště, což zajišťuje příjemné prostředí pro rodiny.

RYBKA GROUP a.s. se zaměřuje na komplexní přepravní a logistické služby. Specializuje se na silniční, námořní a leteckou přepravu, skladování a celní služby.

Designerské studio, zaměřující se na interiér bytových i komerčních prostor.

FinPrioritaas, s.r.o. zajišťuje zahraniční pracovníky pro podnikání s mnohaletými zkušenostmi s cizineckým právem.

Thermowood reality s.r.o. provozuje realitní kancelář a zaměřuje se na prodej a pronájem bytových a nebytových prostor.

AP Technology s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a montáž energetických systémů pro novostavby i stávající domy. Poskytuje řešení pro vytápění, chlazení a ohřev, které snižují náklady až o 70 %.

HAVLIMART s.r.o. provozuje agenturu, která pomáhá s hledáním bydlení, vízy, zdravotním pojištěním, dopravou, překlady a dalšími potřebami.