Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
ABSOLUTE DAY s.r.o. je svatební agentura specializující se na organizaci svateb a oslav v Chorvatsku. Zajišťuje kompletní plánování od výběru místa až po koordinaci svatebního dne.

Martin NIGRIN s.r.o. poskytuje komplexní úklidové služby a malířské práce v Hradci Králové a okolí. Specializují se na čištění a mytí vozidel, včetně interiérů autobusů, a poskytují profesionální úklid administrativních budov, průmyslových objektů a domácností.

Představte si místo, kde se vaše podnikání mění na umělecké dílo. Studio Animato s.r.o. je právě takovým místem. Nacházíme se na Pražské třídě v Hradci Králové a jsme více než jen tvůrci webových stránek – jsme architekti vašeho digitálního úspěchu. Naše služby jsou jako paleta barev pro malíře – nabízíme kompletní řešení pro e-shopy, weby, ...

RENNIW Estate s.r.o. se zaměřuje na výkup nemovitostí, pozemků, podílů a na složité nemovitostní obchody.

Martina Hořčicová se zaměřuje na profesionální péči o nohy a nehty. Specializuje se na odbornou pedikúru, která zajišťuje zdraví a krásu nohou.

Centrum sociální pomoci a služeb o.p.s. je nestátní nezisková organizace, která poskytuje sociální služby seniorům i zdravotně postižených občanům, dále nabízí rodinné poradenství pro rodiče a děti. Poskytujeme péči o seniory v jejich domácnostech, dále provozujeme denní stacionář, středisko osobní hygieny, věnujeme se také péči o osoby s ...

Derali DDD servis, s.r.o. je česká firma specializující se na deratizaci, dezinsekci a dezinfekci. Poskytuje služby v boji proti škůdcům, jako jsou hlodavci, švábi, štěnice, mravenci a další.

SYSTEMATIC DESIGN s.r.o. se zaměřuje na architektonické činnosti, vědecké a technické činnosti a výstavbu bytových a nebytových budov.

Renáta Klímová poskytuje širokou škálu služeb pro malé firmy a podnikatele. Pomáhá s komunikací se zákazníky, správou sociálních sítí, administrativou, tvorbou vizitek a tiskovin, copywritingem a dalšími úkoly.

Ing. Marek Novotný poskytuje spolehlivé, bezpečné a férové realitní služby.

Andrea Heršálková se zaměřuje na pedikérské a podologické služby, ošetření nohou, péči o zarostlé nehty a kuří oka.

VK REKOSTAVBY s.r.o. a výstavbu a rekonstrukce bytových a nebytových budov. Provádí také přípravné a dokončovací stavební práce, správu nemovitostí a pronájem stavebního vybavení.

OPPM s.r.o. poskytuje služby v oblasti zpracování, záchrany a obnovy dat, zejména pro zdravotnické celky.

ZEMSTAV-HK s.r.o. se zaměřuje na zemní a výkopové práce, demolice a na likvidaci odpadů.

Ell Visage Cosmetics s.r.o. se zaměřuje na kosmetiku, líčení, ošetření pleti, depilaci a na formování postavy.

Matěj Lis se zaměřuje na grafické služby - tvorbu letáků, 3d grafiky, fotografií, produktových designů a mnoho dalšího.

Veronika Petrová je profesionální fotografka zaměřující se na rodinné, portrétní a svatební fotografie. Nabízí také lifestyle a novorozenecké focení.

Iva Hemelíková se zaměřuje na úklidové služby a realitní činnost.

MARKOPA s.r.o. se specializuje na granty, zahraniční stáže, veřejné zakázky a GDPR. Od roku 2002 pomáhají školám, obcím a dalším subjektům získávat finanční prostředky na různé projekty.

Studio U Koruny s.r.o. se specializuje na kadeřnické služby, kosmetiku, manikúru, modeláž nehtů a medicinální pedikúru.

Naše společnost BRIA-SECURITY se zabývá řízením dopravy, bezpečnostní službou a úklidovými službami. Mezi naše hlavní činnosti patří řízení provozu na pozemních komunikacích, které zajištuje tým prověřených a proškolených zaměstnanců. Nespoléhejte na semafory, které nejsou zdaleka tak efektivní, jako lidé, protože nejsou schopné pružně reagovat ...

HANUŠ RIDES s.r.o. se specializuje na výrobu, montáž a servis kolotočů a pouťových atrakcí. Prodává dálkově ovládané pulty, frekvenční měniče, transformátory, osvětlení, zvuky a další náhradní díly.

LUNASTAV CZ s.r.o. se specializuje na zateplení stropů, střech a fasád, a také na fotovoltaické systémy pro ohřev vody. Poskytuje komplexní služby včetně konzultací, zaměření nemovitosti a vyřízení dotací z programu Nová Zelená Úsporám Light.

DDD Protect s.r.o. specializuje na deratizaci, dezinsekci a dezinfekci. Poskytuje profesionální služby v boji proti škůdcům, jako jsou potkani, myši, štěnice a švábi.

Vermag s.r.o. se specializuje na úklid domácností, kanceláří, venkovních prostor a kulturních akcí. Poskytují také stavební práce, jako jsou rekonstrukce a elektroinstalace.