Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prádelna. Služby: -praní, žehlení - prádlo, textil.

Ekonomické poradenství Lektorská činnost - účetní software Účetnictví - vedeníoutsourcing - mzdová a personální agenda Investiční poradenství Znalecké posudky - obor ekonomika (ceny a odhady movitých věcí) - obor kybernetika (výpočetní technika) Poradenství - software Lektorská činnost ...

Rytecké práce gravírování laserování výroba razidel a štočků medaile

Odkup nemovitosti, výkup nemovitosti, prodej nemovitosti pronájem nemovitosti.

Jsme reklamní agentura se specializací na grafické práce a zpracování tiskovin, multimediální a web prezentace. Součástí je tvorba kreativních grafických návrhů, sloganů a veškeré textové práce.

Společnost poskytuje dotační poradenství v oblasti strukturálních fondů Evropské Unie, což obnáší dotační audit, vypracování žádosti o dotaci, zpracování studie proveditelnosti, projektový management. Pořádáme semináře, napomáháme vzniku klastrů.

Realitní kancelář-služby: -zprostředkování: -prodeje bytů, pozemků -pronájem a podnájem bytových a nebytových prostor (Hradec Králové a okolí) -bezplatná konzultace v oblasti nemovitostí a bytové problematiky -evidence nabídky a poptávky.

Provádí: - dokončovací polygrafické práce - knihařské práce, vazby všeho druhu - krabice potištěné i bez potisku - propagační materiál(stojánky) - výsek z kartonu - sítotisk

Přeprava, doprava z domu do domu, zasilatelství: - tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) kusového zboží, dodání zásilek - silniční nákladní doprava - letecká doprava - třídění zásilek a jejich dodání dle časových dispozic zákazníka - celní deklarace a zastupování v celním řízení.

Reklama, výroba, prodej: - polepy aut a výloh - reklamní tabule, Billboardy - výlohy a firemní štítky - potisk autoplachet - barevné a černobílé kopírování - laminace A4, A3 a do šíře 95 cm - razítka, puzzle - potisk reklamních předmětů a hrnečků - vizitky, letáky, loga - výroba kalendářů - potisky triček, dresů, pracovních ...

Projekce, návrhy, realizace: - interiéry pro domy, byty, restaurace, obchody, lékárny - interiéry kanceláří. Prodej - designový nábytek předních světových návrhářů - interiérové doplňky.

Činnost: - poradenství ekonomické - účetnictví - obchod a reklama - realitní - nemovitosti.

Pronájem: - Párty Stan s výčepem - catering. Nabízíme: - prostory pro pořádání párty, slavností, prezentací a rautů - prezentace firem - zahradní slavnosti - gastronomické akce - výstavy - restaurační zařízení - svatby - mobilní zastřešení výstavních ploch - sportovní a soutěžní akce - golfové turnaje - ...

Realizujeme služby v těchto oblastech: Strategické řízení. - zpracujeme strategie - řízení strategie s využitím metod BSC - provádíme procesní modelování a engineering - změny organizační struktury. - zpracování informační strategie. Operativní řízení. - zajišťujeme řízení výkonnosti a její měření - optimalizujeme náklady - ...

Foto, služby, fotografické: -digitální fotografie -velkoformátové fotografie -průkazkové foto -fotopuzzle, hrníčky, trička...

Fa Hasl - Koupelny - komplexní služby od návrhu až po montáž interiéru.

Zakázková fotografie - portrét - fashion - glamour - akt - svatby - těhulky - děti

Zabýváme se návrhem, dodávkou a následnou realizací celého interiéru Vašeho bytu či domu. Naší hlavní činností je kompletní řešení koupelny, kuchyně, osvětlení, sedacího nábytku a podlahových krytin.

Recyklace: - stavební materiál (inertní) - sběr upotřebených olejů - sběr a likvidace plastů, PET lahve Doprava: - nákladní do 5 tun IVECO.

Provádíme tiskové služby - grafika, sazba PC, digitální tisk (plnobarevný, čb, velkoformátový), tisk samolepek jakéhokoli tvaru, exprestisk na RISOgraphu. Zhotovujeme razítka (TRODAT, Blesková), vizitky, letáky, plakáty, prospekty, katalogy, brožury aj.tiskoviny. Provádíme vazby DIPLOMOVÝCH ... prací, dále vazby do plastových, kovových ...

Celní agnetura. Transport, logistika, skladování a celní podpora. INTRASTAT: - příjem a odeslání Export, import, tranzit v rámci obchodu se třetími zeměmi. Společný tranzit v rámci obchodu mimo EU. Celní sklady. Zajištění celního dluhu. Poradenství.

Služby: -modeling -škola pro manekýnky -fotomodelky. Zastupujeme: -manekýnky a manekýny -fotomodelky a fotomodely -hostesky a promotéry Zajišťujeme: -produkci módních přehlídek -promotion akce a prezentace -castingy pro klienty -společenské a firemní akce na klíč.

Komplexní služby v oblasti realit: - zprostředkování koupě, prodeje a pronajmu realit -provádění veřejných dražeb nemovitostí, ať již dražeb dobrovolných jako způsobu dosažení nejvyšší prodejní ceny, tak i dražeb nedobrovolných - finanční poradenství, od návrhu nejvhodnějšího řešení financování Vaší nemovitosti po zajištění nabídek ...

Reklama: - reklamní a propagační materiál řezaný počítačem z fólie i ručně malovaný. Tisk: - sítotisk a potisk: - trička - samolepky - značky. Kopírování: - laminování do fólie až do formátu A3.