Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby, jazykový servis: - překlady, tlumočení - výuka jazyky.

Realitní a komerční kancelář. Zprostředkování, prodej, nákup: - nemovitosti, domy, domky, byty, pozemky -pronájem byty, obchody, kanceláře. Znalecké posudky, konzultace. Správa cizího nemovitého majetku.

Integrovaný systém parkování v Hradci Králové: - systémové řešení parkovacího problému - organizace podmínek - parkování v centru města - zklidnění dopravy v centru - parkovací domy - využívání pro krátkodobé, dlouhodobé i noční parkování - v centrální oblasti dojde k uvolnění ulic od hustě zaparkovaných automobilů pro pěší a ...

Tiskárna: -letáky -vizitky -dopisní papíry, dopisní obálky -pozvánky -diplomy - digitální tisk -objednávky -daňové doklady -skladové karty -výdejky -závěsky a další -brožury a knihy -plakáty A2 -luxusní tiskoviny s výsekem termoražbou -kulturní programy -předlohy pro tisk.

Digitální tiskárna: -samolepky -vizitky -letáky -prospekty -katalogy -časopisy a publikace -mapy -plakáty -billboardy -reprodukce -fotografie a obrazy -bannery -cedule -poutače -polepy vozidel,výloh a podlah ve fotografické kvalitě -rámování do plastu,dřeva i kovu -velkoformátové laminování.

Masáže -regenerační -havajská masáž -aroma terapeutická -lymfatická -čínská energetická -medová

Zastupování v celním řízení. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

- získání dotace EU i soukromé poradenství pro zemědělce, starosty, podnikatele, vlastníky lesa, rybáře, vinaře a potravináře - soukromé školení na Program rozvoje venkova dotace ze SZIF - osobní poradenství a školení starostů malých obcí - předprojektová příprava - optimalizace projektu - zpracování vlastní žádosti a dotačního ...

Již 17 let poskytujeme kompletní služby v oblasti nemovitostí a jejich financování. Prodej, pronájem, koupě, vyhledávání, odhady a oceňování nemovitostí. Také znalecké posudky, daňová přiznání k dani z převodu nemovitosti. Hypotéky, pojištění a stavební spoření.

Úklidy - bytové i nebytové prostory - jednorázové i pravidelné

Webdesign - výroba - www stránky

Ruční mytí a čistění aut Malířské práce Úklidové práce

Vývoj, správa a internetové aplikace Vývoj, správa a intranetové aplikace

Cestovní agentura Reklamní agentura Pronájem - chalupa (kapacita 6 míst) Fitness

Výkup - sběrné suroviny

Správa - nemovitosti pro SVBJ, BD a restituenty Technický dozor stavebníka při výměně otvorových výplní a zateplování objektů

Bazar - repasované a použité počítače - monitory - notebooky - tiskárny - hardware - software Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Zprostředkování - připojení k internetu Poradenská činnost - výpočetní technika Počítačové sítě Školení - základy práce na PC a internetu