Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
- www stránky - počítače - servis - počítače - prodej - SEO - správa sítí

Prodej: - ekonomický software - program. Služby: - účetnické práce.

Služby: - prodej počítačových komponent - prodej značkových PC leo, comfor, hp - dodávku a správu sítí - renovace a prodej tonerů a inkoustových cartridgí - prodej a montáž projekční techniky, ozvučení sálů, konferenčních místností - prodej PC her - prodej repasovaných počítačů a notebooků - návrhy a modernizace výpočetní ...

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Privatizace bytového fondu měst a obcí. Znalecké posudky - tržní ceny. Poradenství v oblasti hardwaru.

Pronájem a půjčovna párty stanů - včetně příslušenství! Pro menší rodinné akce i velké oslavy.

Čištění: - koberců - čalouněného nábytku. Půjčovna: - stroje Kercher.

Práce: - natěračské - úklidové - pro firmy a soukromníky, kromě bytů - kovoobrábění - soustružnické - brusičské - broušení na kulato. Čistění: - podlah strojem - JERSEY PLC - 51, CLEANFIX - průmyslové podlahy - koberce 10, -Kč za m2. Obchodní činnost. Půjčovna: - stroje na čištění koberců - NUMATIC.

Kadeřnické, kosmetické a podobné služby. Maloobchod s kosmetickým, toaletním a drogistickým zbožím.

Projekce pozemních staveb. Služby: - architektonické - inženýrské.

Technické služby. - zajišťování technických a komunálních služeb - údržba zeleně a provoz koupaliště a hřbitova

Překladatelské a tlumočnické služby - anglický jazyk Pronájem reklamní RC vzducholodi - veletrhy, předváděcí akce, prodejní akce, plesy apod. Reklamní grafiku na samolepicí fólii lepím přímo na tělo vzducholodi - žádné "různě visící" bannery. Pronájem velkoplošných autodráh - veletrhy, firemní večírky, firemní dětské dny, zábavní akce, ...

Reklamní tvorba: - aranžování výloh, úpravy interiéru - písmomalířské práce - firemní štíty - reklamní poutače, panely - grafické práce - reklamní fotografie. Tapetování.

- zprostředkování internetu v Železnici, Bradlecké Lhotě, Radimi a Dvorcích - instalace domácích a firemních bezdratových wi-fi sítí v pásmu 2.4GHz a 5GHz - instalace ADSL, GPRS, CDMA ... - instalace počítačových rozvodů a sítí - instalace systému Windows 98 / Me / 2000 / XP / Vista / Seven - servis počítačů - instalace a správa linux ...