Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vydavatelství a nakladatelství

Nabízíme kompletní marketingové strategie zaměřená na navýšení zisku a realizaci kampaní na internetu: PPC, emailový marketing, SEO, správu sociálních sítí, ...

Prodej uhlí, koksu a palivového dřeva. Výkup kovového odpadu.

Služby: - čištění kanalizací a potrubí - trasování kanalizací - opravy kanalizací a domovních odpadů

Služby: - nákladní doprava mezinárodní - celovozové zásilky - dokládky - expresní zásilky - skladování

Služby: - autoservis - pneuservis - ekologická likvidace vozidel. Prodej: - autodíly.

Paliva - Přibylová tel: 606 648 758 Prode paliv z kryté skládky: - suché uhlí hnědé, černé, koks - brikety uhelné, dřevěné-volné i balené - palivové dřevo měkké, tvrdé, vyschlé, volné i balené, třísky na podpal - propan-butanové bomby 2, 10, 33kg. Uhlí a jiná paliva Vám dopravíme až na místo určení. Zlevnili jsem cenu za dopravu a ...

Služby - bezdrátové připojení k internetu - mobilní volání.

Služby - deratizace - dezinsekce - dezinfekce.

Služby - legální software pro domov i podnikání - instalační soubory.

Činnost - výroba a dodávka tepla, teplé užitkové vody a elektrické energie pro ve městě Jičíně.

Vývoj aplikací - Chůvička 3G - Psí chůvička - Rundogo - Baby Dreambox.

Vývojové služby pro automobilový průmysl - vývojová zkušebna - akreditované a vývojové zkoušky: vibrační, funkční, klimatické, rázové a další.

Dodávka, montáž - solární ohřev vody.

Přepravní služby - nakládka a vykládka sypkých hmot menšího množství - přeprava stavebního materiálu. Údržba zeleně - zakládání trávníků, sekání trávy - výsadba ovocných stromů a parkových rostlin. Stavební činnost - výkopové práce - bourací práce. Výroba kovových konstrukcí - zábradlí a kovové díly. Technické služby - ruční ...

Prodej a pronájem pártystanů a zahradních stanů - pártystany - nůžkové stany, reklamní stany - židle, stoly - grily - příslušenství.

Společnost NET2U s.r.o. je poskytovatelem vysokorychlostního internetu, datových a hlasových služeb v lokalitě okresu Jičín. Služby: - bezdrátové připojení k internetu.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Vodohospodářské práce. Zajištuje: -přeprava a zneškodňování obsahu domácích čistíren, septiku, jímek na čistírně odpadních vod. Nabízí: -čištění kanalizací strojem CAK 7 -dovoz a přečerpání pitné vody -zemní práce se strojem UDS 114, DH 112 -práce jeřábem AD 080 a sklápěcími automobily T 815, a LIAZ.

Autoservis, pneuservis. Ekologická likvidace vozidel Náhradní díly.

Služby: - tvorba webových prezentací - grafické návrhy - poradenstvím v oblasti IT - vývoj software