Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Komplexní reklamní servis. Reklama - kvalitní samolepící fólií. nabídkové reklamní tabule: - figurální tabule SIGNMAKING: - polepy na motocykly, automobily, kamiony, autobusy, přívěsy, návěsy, vleky apod. Reklama na fasády - nástřik - akrylátové barvy dle odstínu RAL. Výroba, prodej razítek TRODAT. Pískování - vitráže - ...

Redakce - noviny - reklamní služby A-PRESS – činnost vydavatelská ORLICKÝ TÝDENÍK jsou klasické regionální noviny pro okres Rychnov nad Kněžnou s dlouholetou tradicí. Díky své tradici jsou nejčtenějším a nejvyhledávanějším titulem regionu. Periodikum vychází každé úterý a od roku 1993 ještě v pátek. Náklady ...

Nabízíme: - vyhotovení - reklamní cedule, autoplachty, polepy aut, polepy výloh - sitotisk - tampónový tisk - tisk na textil - hřbitovní doplňky - potisk : etiket na vína a dále tisk svatebních oznámení.

Hotelové a restaurační doplňky Potisk restauračních a hotelových doplňků - papírová víčka na skleničky, ubrousky, prostírky, kuchařské čepice, účtenky, vizitky, visačky, reklamní předměty a mnoho dalších.

Servis pc, opravy pc, prodej pc, reinstalace windows, odvirování. Webdesign vč. validního xhtml a css kodu. Kompletni grafika na miru.

Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) Provozujeme zařízení na využívání interních odpadů u Rychnova nad Kněžnou. Možnosti uložení: - zemina a kamení - směsný stavební a demoliční odpad a další interní odpady.

Činnost: - výroba reklamních, dárkových a užitkových předmětů ze skla a keramiky - dekorace skla, keramiky, porcelánu

Prodej-výrobky GRAFITIX: -odstraňovače -barev všech typů a omítek na bázi umělých pryskyřic -graffiti -čištící prostředky na minerální podklady, hliník, beton -hydrofobní a fungicidní prostředky, zpevňovače kamene -nátěry pro preventivní ochranu před graffiti. Servisní služby: -speciální čištění budov -čištění ...

S-PRIME atelier Veselý Nabízíme: - stavební projekce - stavební dozor - inženýring - poradenství - reality - energetický štítek PENB - požární zprávy - dřevostavby

Tiskárna. - grafické studio - ofsetový tisk - knihařské zpracování

Poskytování pomoci bezdomovcům, propuštěným vězňům a lidem na okraji společnosti.

V-Comp Internet: -provider -připojení -e-mail, www.

Kadeřnictví. Provozovna: Příkopy 1242, 517 41, Kostelec nad Orlicí