Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Práce: -zeměměřičství -projekce -ekologie -tvorba krajiny.

Služby města. Technické služby. •Oblast dopravního značení a veřejného osvětlení •Oblast komunikací •Oblast odpadového hospodářství •Oblast údržby na zařízeních města •Oblast zeleně •Oblast zimní údržby •Oblast dětských a sportovních hřišť a ostatních činností

Salón, kosmetika: - modeláž nehtů, zdobení nehtů - vizážistka - spa manikúra - masáže a zábaly rukou - líčení.

Výkup druhotných surovin: -papír -železo -barevné kovy -textil -sklo. Recyklace kovového odpadu a šrotu. Po-pá:7-14 hodin, od 1.dubna každou první středu v měsíci do 17 hodin.

Služby: - pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

- Služby pro motoristy - Speciální služby - Renovace a čištění letadel - Úklidové služby, úklidové práce - Prodej - Úklidová technika - Velkoobchod.

Opravy pneu. Organizování sportovních soutěží. Reklamní činnost a marketing.

Zemědělská výroba: - živočišná (masové výrobky) - rostlinná Doplňková činnost: - prodej: - výkup, prodej, drcení: - plasty, recyklace /PE polyetylen, PP, PS, ABS.

Tvorba www stránek, e-shopů, redakční systémy, firemní aplikace, tvorba a správa firemních sítí, prodej a servis pc, notebooků, webhosting

Tvorba webových stránek na míru - grafické studio. SnadnýWeb nabízí svým zákazníkům vytvoření www stránek dle jejich specifických požadavků. Profesinální webdesign, seo optimalizace a individuální přístup samozřejmostí.

- orientační tabule a systémy - reklamní činnost - orientační systémy - gravírování Sídlo: Kubelíkova 1548/27 130 00 Praha

Fotopotřeby. Fotografické služby. Specializovaný maloobchod - fotopřístroje a fotomateriál.

Nakládání s nebezpečnými odpady. Recyklace kovového odpadu a šrotu. Silniční motorová doprava, nákladní - vnitrostátní - do 3, 5 tun

Informační technologie. Nabízíme: - komplexních služeby v oblasti: - poradenství, dodávky, servisu a podpory v celém spektru informačních technologii IT.

Nabízíme přistavování kontejnerů a odvoz odpadu.

Psychologické poradenství a diagnostika. - osobní koučink a psychoterapie - mimoškolní výchova a vzdělávání - pořádání kurzů - lektorská činnost - výchovné problémy - profesní orientace - rozvoj osobnosti Možnost využit služeb v ruském a rumunském jazyce.

Vývoj a distribuce programů pro: - zpracování mezd, personalistiky, účetnictví, evidence zásob, HIM a NHIM pro příspěvkové a rozpočtové organizace. Mezi hlavní firemní produkty patří: - programové vybavení příspěvkových organizací zřízených pro správu a údržbu silnic a programy mzdy a personalistika.

Prodej: - tabák - tisk.

Kompletní ekonomický systém EKOSOFT : - podvojné účetnictví, daňová evidence, obchodní skladový systém pro firmy různé velikosti i zaměření (i zemědělské) -univerzální, modulární technická podpora obchodní zastoupení po celé ČR (mimo Prahu) Prodej a servis výpočetní techniky.