Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Práce, služby: - zpracování dat - činnost organizačních a ekonomických poradců, podnikatelské poradenství.

Služby, poradenství: - reklama, reklamní činnost - automatizované zpracování dat - poskytování software. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodání: - počítače, PC, výpočetní technika - programy, software.

Obchodně technické služby. Další pracoviště: - České Meziříčí, Mochovská 110 - tel.: 494661160.

Pohřební služba. Hrobařské práce.

Služby: - kadeřnictví - návrhy účesů počítačem.

Obchodní činnost, služby: - obchod se smíšeným zbožím (potraviny). Služby - cestovní, turistické, průvodcovské: - informační agentura - zprostředkování - pobyty, ubytování v turistice v ČR i v Holandsku, Belgii a Německu.

Služby: - videopůjčovna - zastavárna.

Poradenství, prodej: -počítače, výpočetní technika -hardware, software.

Fotoateliér. Služby: - veškeré fotografické práce. Prodej, maloobchod: - fotozboží - fotoaparáty.

Služby: - webdesign - tvorba vebových stránek

Tvorba, výroba: - www stránky. Daňové a účetní poradenství.

Autovrakoviště: - ekologická likvidace autovraků - prodej použitých autodílů. Kovošrot: - výkup železných kovů - výkup neželezných kovů - výkup železného šrotu.

Stavební bytové družstvo. Pronájem: -nemovitosti.

STROJOVÉ VYŠÍVÁNÍ, POTISK TEXTILU: - strojové vyšívání na nejmodernějších strojích značky TAJIMA - výroba vyšívacích programů ZDARMA - výroba nášivek - vyšívání log - potisk textilu - široká nabídka textilních výrobků. Výroba a velkoobchod s reklamním textilem.