Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pěstební činnosti - úklid klestu - úklid a likvidace klestě, štěpkováním, pálením - zhotovení oplocenek - sázení jamkové, podsazeč - vyžínání ručně, mechanizovaně - prořezávky a probírky - zalesňování Výroba a prodej paliva - dříví - peletky - štěpky Úklidové činnosti - celoroční údržba zeleně kolem komunikací - ...

Provádíme návrhy a realizace interiérů a exteriérů, poradenskou činost v oblasti bytového designu, vizualizace ve 3D. Nabídka širokého sortimentu stavebního materiálu za výhodné ceny se zajištěním dopravy.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Tiskárna. Výroba: -všechny druhy tiskopisů -vizitky -digitální tisk -brožury, bloky, obálky -samolepky, průsvitky -poutka.

Prodej, servis: - výpočetní technika - osobní počítače, periferie, software - telekomunikační technika-mobilní telefony, příslušenství - internet - přístup, vybavení, WWW prezentace - servis výpočetní a kancelářské techniky.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Balírna potravin, balení, výroba a distibuce: - rýže dlouhozrnné, vedvařené, divoké, zeleninové, kulatozrnné, čočky, hrachu, fazolí, těstovin v balení 2, 5 kg, 5 kg, 10 kg pro gastro.

EASYBOY.CZ Prodej, internetový a kamenný obchod s vlastním designem na triku - pro kluka i pro holku: -originální trika, mikiny a doplňky pod vlastní značkou Easyboy -outdoorové oblečení předního českého výrobce High Point. Dále nabízíme: -tvorba logotypů a firemní identity -grafický design pro všechny druhy tiskovin ...

Prodej: -černé elektro -bílé elektro -kancelářská a výpočetní technika -foto, video -mobilní telefony -energie. Fotoateliér: Náměstí T.G. Masaryka 1 (vchod z ul. Palackého) 544 01 Dvůr Králové nad Labem tel.: 499 622 258 Sídlo firmy: Trocnovská 1481 Dvůr Králové n/L PSČ 544 01

Pohřební služba Bělohoubek Služby: -kompletní služby k zajištění smutečních rozloučení -tisk smutečních oznámení po celých 24 hodin, v sobotu i neděli -květinová vazba, řečník, hudba, kremace, hřbitovní služby - vše dle nejnovějších metod a poznatků v pohřebnictví u nás i v zahraničí -smuteční rozloučení ve smuteční ...

KADEŘNICTVÍ RENATA Kadeřnictví.

Česká pošta: -poštovní služby. Pošty: -Dvůr Králové nad Labem 3, tel.:499629031 -Dvůr Králové nad Labem 4, tel.:499622481.

Překlady: -texty z němčiny do češtiny a naopak. Speciální obory: -strojírenství -elektrotechnika a elektronika -webové stránky -chemie -papírenský průmysl -kabelářský průmysl -ochrana životního prostředí -návody k obsluze a údržbě, technické popisy zařízení, příručky -kupní smlouvy -obecné texty všeho druhu.

Výroba a tisk: - etikety, - štítky, - papírové visačky, - trička s potiskem, - dárkové předměty.

Dámské kadeřnictví. Provozovna: J. A. Komenského 122, 542 01, Žacléř

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické. Provozovna: Úpská 493, 542 24, Svoboda nad Úpou

Telekomunikační zařízení. Výstavbě a správa počítačových sítí, kamerových systémů, docházkových systémů, stravovacích, rozhlasových. Prodej: - klimatizační jednotky.