Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Angličtina - tlumočení - překlady Němčina - tlumočení - překlady

Weby a e-shopy na klíč - tvorba webových stránek - optimalizace webových stránek - testování webu - propagace a marketing www stránek - analýza webu, tvorba eshopu - seo, pr články, ppc kampaně, seo a ppc audit

Společnost REUNION BOHEMIA je zaměřena na následující služby: - průmyslové čištění, tryskání, pískování - odstraňování graffiti - ruční mytí osobních a nákladních automobilů Tryskací technologie ACCUSTRIP.

Pískování skla - pískované sklo. Výroba. - skleněných figurek - bižuterních předmětů, bižuterie - upomínkové předměty - reklamní předměty.

Reklamní agentura. Grafické studio. Výroba: - řezaná grafika - polepy firemních vozidel, výlohy, reklamní nebo jiné tabule - samolepky s textem, fotografií nebo obrázkem. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - svařovaná pouzdra - regálové a materiálové štítky - gravírovací materiál - výstražné pásky - samolepicí fólie - ...

Prodej, opravy, servis: - notebooky - projektory - náhradní náplně do tiskáren. Služby: - vývoj, správa webových stránek - SEO optimalizace pro vyhledávače.

Kosmetické služby Nehtové studio. Služby: - masáže rukou - manikúra - nehtová modeláž akrylem i gelem - P-Shine - zdobení nehtů. Výroba bižuterie: - náušnice, náramky, náhrdelníky, soupravy šperků, Swarovski Elements, přívěsky na mobil, šperky z pryskyřice.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - průmyslové haly. Správa nemovitostí. Právní a finanční poradenství v oblasti realit. Osobní přístup.

Přípravné stavební práce. Zemní práce: -traktorová rypadla kolová rypadla do 14 tun pásové rypadlo JCB 130 Menzi muck A51 čelní nakladač Demoliční práce, demolice. Jeřábnické práce. Přeprava: - materiálu sklápěcími vozy - podvalníkem do 30 tun Letní údržba: - sečení trávy, mulčování. Zimní údržba: - traktorové ...

Realizace veřejných sbírek. Charitativní projekty. Pomoc při získávání finančních prostředků pro neziskové organizace. Monitorování práce nestátních neziskových organizací.

Správa nemovitostí na základě smlouvy. Realitní služby.

Reklamní agentura. Mediální agentura. Kompletní služby mediální agentury v oblasti přípravy a realizace mediálních kampaní.

Demoliční práce, demolice a likvidace: - budovy, objekty - ocelové konstrukce - strojní zařízení malých i velkých rozsahů. Likvidace odpadů.

Prodej, leasing, servis, opravy, projekty, poradenství, konzultace: - výpočetní a kancelářská technika: - hardware, software - počítače, tiskárny, scanery, kopírky - notebooky, PCMCIA karty - faxy, modemy - multimedia, zvukové karty - CD-ROM včetně zálohování, vypalování - monitory - tonery, pásky - počítačové ...

Pracovní agentura. Personální služby. Personální poradenství Zprostředkování - nabídky práce, volná pracovní místa pro nezaměstnané.

Služby: - nedestruktivní zkoušky materiálů a výrobků - diagnostika tlakových zařízení.

Holičství, kadeřnictví Správa a údržba bytových či nebytových prostor.

Realitní kancelář se specializací na liberecký kraj a okolí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely. Služby: - vypracování - znalecké posudky, tržní odhady ceny, daňová přiznání - vyřízení hypotečních úvěrů, hypotéky - ...

Realitní kancelář. Realitní činnost. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej: - nemovitostí - pozemky, stavební parcely.

Hlavní náplní je komplexní poradenská a dodavatelská činnost v oboru automatizovaných systémů řízení budov (MaR - Měření a Regulace). - velkoobchod - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení zprostředkování ...

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - stavební pozemky - rekreační objekty - kancelářské prostory.

Provádění zemních prací se zaměřením na demolice. Služby: - kontejnerové - přistavení, odvoz - likvidaci odpadu - zemní práce - bagry, nakladače, .. - dopravu materiálu - auto s rukou - drcení odpadu, suti - reciklace

Soudní, technický a obchodní překladatel a tlumočník ( kulaté razítko ). Intenzivní individuální a skupinové vyučování: - angličtina - němčina - francouzština

Reklamní agentura. Služby: - řezaná a tištěná reklama - přímý digitální tisk, potisk různého druhu textilu Výroba: - samolepek, 3D samolepky - logoprinty - řezaná reklama - reklamní tabule a štítky - bannery - grafika ze samolepících folií - nápisy, tabulky, orientační systémy budov a areálů - reklamní USB disky a klíčenky.