Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - zprostředkovatelské pro firmy.

Kosmetika. Služby: - kyslíková terapie - odstranění žilek v obličeji - novinky v líčení

Software pro akustiku a vibrace. Měření hluku a vibrace.

Výroba webových prezentací, webových aplikací, zejména elektronické obchody.

IT řešení nebo služby v oblasti software: -Implementace Systému řízení provozu a údržby - CoBrain+™ -Řízení provozu -Směnový deník -Úkoly -Informace -Dokumentace a odkazy -Řízení údržby -Kniha závad a údržby -E-maily -Protokoly a odkazy -Registr všech zařízení/kontaktů/událostí firmy -Analýza a návrh softwarových ...

- projekční služby ve stavebnictví - inženýrské služby ve stavebnictví

-IT služby -tvorba internetových obchodů -Webdesign -grafické práce Prodej: -počítače, notebooky, All in one, tablety

Instalatérské a topenářské práce. Svářečské práce. Výstavba, údržba a rekonstrukce: Kotelen, výměníkových stanic, DPS a rozvodného potrubí pro distribuci tepla Zámečnické práce. Rizikové výškové práce. Kácení stromů, mytí oken s pomocí horolezecké techniky. Speciální úklidové práce v průmyslových halách apod.

Logotypy a firemní styl Světelná reklama Potisk reklamních předmětů Tištěná reklama Bannery

Poradenské služby spojené s přípravou a realizací projektů obnovitelných zdrojů energie.

Vývoj a distribuce softwarového CAD systému VariCAD. Pro své zákazníky prodej a servis výpočetní techniky a periferií a školení software, telefonická podpora i podpora po Internetu.

Kosmetický salón Služby: -kosmetické -kadeřnické.

Kosmetický salon. Služby: - odstraňování celulitidy metodou BODY FORMING. - kurzy na odstranění celulitidy a zpevnění pokožky - masáže - kosmetika.

Nabízíme moderní a uživatelsky přívětivý ekonomický informační systém ALFA pro vedení podvojného účetnictví, skladového hospodářství, mzdy a personalistiku, fakturaci i pokladní prodej. Instalace a předvedení zdarma

Konzultace a poradenství v oblasti logistiky a IS Systémové analýzy a validace Tvorba a správa uživatelské dokumentace Školení uživatelů

služby Hodinového manžela - pomocníka pro opravy, údržbu, montáže a další pomoc ve vaší domácnosti, kanceláři nebo na zahradě Působíme po celém Libereckém kraji. Přijedeme, zkonzultujeme a provedeme v co nejkratším možném termínu. Nonstop - 24 hodin denně.

Překlady, tlumočení a výuka polského jazyka. Výuka pro firmy, skupiny a individuální.