Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Specialisté na pronájem a prodej průmyslových a skladových objektů. Kompletní služby v oblasti pronájmů a prodejů všech nemovitostí - byty, kanceláře, obchody, pozemky, se specializací na skladové a průmyslové objekty. Pronájem: - skladovací a výrobní plochy v Praze a okolí - kancelářské, nebytové a obchodní prostory.

Kadeřnictví. Specializovaný maloobchod. Služby: - barvení -prodlužování vlasů. - modní střihy - melírování - brazilský keratin - společenské účesy

Pronájem nafukovacích atrakcí (4 různé skákací hrady) a trampolíny s dozorem a obsluhou. Dále nabízíme facepainting - malování nejrůznějších motivů na obličej dětí pomocí speciálních, zdravotně nezávadných barev.

Poskytování IT služeb a řešení. Informační systémy pro řízení firem a organizací, dodávky síťové infrastruktury, školící středisko, zakázkový vývoj aplikací.

Zabýváme se: - vývoj software, hardware na zakázku - návrh a výroba tištěných spojů a jejich osazování - programování microchipů (assembler) - opravy plošných spojů a jejich částí - programováním PLC automatů - automatizace průmyslových strojů - vývoj zakázkových řešení - konzultace IT - odborné posudky v oblasti IT a ...

Poradenská činnost: - tepelná ekologická izolace. Výroba: - izolace (drcený POLYSTYRÉN - STYROBALL) - celulózová izolace TEMPILAN - akustická izolace INTELAN - zdravotně nezávadná, ekologická - tepelné omítky - stavební systém AMOS. Výroba, prodej: - aplikační stroje. Zpracování odpadů: - papír - polystyrén.

Výroba: -bezpečností tabulky. -informační a orientační tabulky. -umělohmotné štítky, samolepky. -razítka Trodat. -svařovaná pouzdra z PVC, šanony. -průmyslové impulsní svářečky na PE sáčky. Zakázková kovovýroba. Služby: -pořez dřeva pásovou pilou.

Psychologické poradenství: - individuální - pro firmy a instituce - vzdělávací programy.

Výroba: - laserové popisovací technologie (na dřevo, plast, kov ...) - plastové misky, blistry, obaly vč. výroby forem - plastové ušní známky (pro skot, prasata, ovce, kozy ... - plastové ušní známky - doplňky (kleště, vložky, fixy...) - vstřikolisová výroba (vývoj, návrh technického řešení, zajištění forem, kompletace). Sítotiskový ...

Služby: -psychoterapie. -rehabilitace, Mgr. Michaela Kalábová, tel.: 604954743

Nabídka úklidových prací včetně mytí oken.

Služby: -kadeřnictví. -kosmetika. -manikúra. -pedikúra.

Zpracování a šrotování kovů, nákup a prodej odpadu kovů.

Kopírovací práce. Služby: - vazba, laminování dokumentů - kopírování: - laminování - potisk triček - počítačová sazba:návrh letáků, vizitek. - velkoformátové kopírování, skenování a tisk.

Zastavárna, bazar: - telefony - elektronika - televize - audio - video.

Sběr a zpracování ostatních odpadů. Restaurace . Kempy a jiná zařízení pro krátkodobé ubytování.

Nabízíme vám širokou paletu služeb v oblasti IT technologií, počínaje prodejem osvědčených počítačů Compia (www.compia.cz), přes antiviry Eset (www.antivirovapohotovost.cz) až po kamerové systémy. Vše samozřejmě včetně kvalitního servisu jak pro jednotlivce, tak i pro větší společnosti.

Dovolujeme si Vám představit profesionální CAE systém pod označením EPLAN. Tento systém slouží k vytváření schémat elektrotechnických zařízení a jejich vyhodnocování s účinnou podporou projektování řídících systémů, hydraulických a pneumatických automatizačních částí. Funkce volné grafiky umožňují, mimo jiné, vyhotovovat také všeobecné ...

Čistírna oděvů a textilu, rychločistírna: - textil, - speciální čištění kůží, - speciální čištění kožešin.

REALITNÍ KANCELÁŘ. Pronájem vlastních nemovitostí. Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Celní deklarace. Kancelář celní deklarace. Komplexní vedení celní agendy. Vyplňování celních deklarací a ostatních tiskopisů. Poskytnutí ručení do režimu společného tranzitu (T1).