Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
-Tvorba profesionálních www stránek -SEO optimalizace -webdesign -internetový marketing -e-shop -webhosting -tvorba reklamních banerů a mnohem více.

PROVOZOVNA: - Frýdštejn 55, 463 42 Dodavatel plastových prvků pro podporu prodeje, reklamní předměty. Zpracování fóliového a deskového plastu ( PVC, PET, ABS, POLYSTYREN ). PRODUKTY: - BARKETY - prezentační prodejní stojany zejména využívané pro prodej dekorativní kosmetiky - REGÁLKY A PLATA - plastové prvky určené pro umístění výrobků ...

Prodej a instalace: -výpočetní technika -počítačové sítě (včetně projektů) -software -harware. Návrh, realizace a správa: -počítačové sítě.

Výroba, tvorba, prodej: -software pro ústavy sociální péče a domovy důchodců -zakázkový software.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika.

Projekce, konzultace, studie, návrh: -stravovací provozy

Česká pošta. Nabídka vnitrostátních a mezinárodních poštovních, peněžních a kurýrních služeb. Prodej dálničních kuponů a doplňkového sortimentu.

Kadeřnictví. Kosmetika. Prodej: -kosmetika. Modeláž nehtů.

Průmyslové čištění: - plochy a budovy, světlíky a klimatizace - lakovny, komplexní servis (vodní hospodářství, filtrace vzduchu) Termické čištění (odstranění laků a jiných nečistot): - díly pro lakovny a elektroprůmysl - části strojů a zařízení Recyklace průmyslových výrobků z plastů: - drcení - granulování, barvení Odpadové ...

Činnost: - barevné zpracování fotografií - reklamní a technické fotografie - prodej foto sortiment

Tetovací studio. Služby: - tetování - piercing.

Depilace Laser biostimulační kosmetické ošetření Líčení Moděláž nehtů Peeling chemický Trvalá na řasy Lymfoven

Interiéry: -aranžérství výloh -poradenství -realizace

Výkup, prodej: - použité spotřební elektroniky