Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Autoškola - řidičská oprávnění skupin B, AM, A1, A, T, C Pořádání - cestovatelské expedice Kurzy - práce na PC Jazyková škola - angličtina - němčina - španělština - francouzština - čeština pro cizince Přednášky - cestování - pro školy (motivační)

Prodej - prostředky protichemické ochrany Výroba - prostředky protichemické ochrany Prodej - protichemické obleky typ OCHOM Výroba - protichemické obleky OCHOM Ekologické služby a poradenství - ekologický auditing - posuzování nebezpečných vlastností odpadů - certifikované odběry vzorků - ...

Inženýrské poradenství Architektonické poradenství

Malířské práce Pokládka - koberce - lina Služby hodinového manžela Vodoinstalační práce Zahradní práce

Kosmetika Manikúra - modeláž nehtů

Reklamní předměty Výstavy Zajištění - hostesky - modelky - promotéři - módní přehlídky

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky Realitní činnost - nebytové prostory

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky Realitní činnost - nebytové prostory

Pořádají - výstavy Publikační činnost Občanské Sdružení Pořádají - semináře - besedy Pořádají - společenské večery (literární, hudební, divadelní) - kulturní pořady (divadla, koncerty, ...)

Video a audio prezentace Výroba - razítka Poskytování - reklamní a propagační služby Design Dodávka - reklamní předměty Polepy vozidel - řezané reklamy - loga - malby na fasády Samolepky dítě v autě Výroba - světelné reklamy Velkoplošný digitální tisk bannery, síťoviny Tištěné reklamy - letáky - ...

Hypotéky - půjčky - možnost spoření na důchod - poradenství Investice prostřednictvím fondů v Německu fondy registrované u Národní banky SRN - zhodnocení peněz na kapitálovém trhu Pojištění osob, majetku, podnikání, provozoven,nemovitostí Realitní kancelář - poskytuje kompletní právní službyprodej - investiční zlato ...

Správa a údržba nemovitostí Prodej - modelářské potřeby a stavebnice modelů letadel, lodí a automobilů

Realitní služby Investorsko - inženýrské služby

Realitní agentura Realitní agentura

Velmi levné volání do celého světa, kredit zdarma, přes 20 telefonních firem, Skype, VoIP a další. Prodej kreditu, poradenství, návody a rady.

Komplexní pohřební služby se zaměřením na ekonomické pohřby