Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SLUŽBY: - bezdrátové připojení k internetu

Svoz a ukl. komunál. odpadu (skládka Svébořice), údržba a rekonstrukce veř. osvět., práce s plošinami MP13 a MP10, čištění a údržba komun., opr. asfaltu - dlažby, dopr. značky, svoz kontajnerů. Přepr. sypkých mat., dod. betonové směsi, přepr. osob.

Celní deklarace. Poradenství. SÍDLO SPOLEČNOSTI: Mlýnská 1431/48a, Jablonec nad Nisou 2, 46602 ( pouze korespondenční adresa ) Kancelář celní deklarace Liberec budova NISA BUSINESS CENTRUM ul. České Mládeže 1096 Liberec 25, 463 12

Nemovitosti: - prodej - koupě - zprostředkování

Prodej: - výpočetní technika,Internet - kalkulátory (CASIO,KARCE) Služby: - kopírování A4**,A3**

Mytí - okna - žaluzie - konstrukce

Internetové prezentace včetně grafických návrhů

Potisk - reklamní balonky Prodej - nafukovací balónky plněné héliem - balónkové dekorace Plnění - balonky (interní plyn)

GORDIC spol. s r.o. je softwarová firma specializovaná na tvorbu flexibilního software a poskytování komplexní podpory jeho uživatelům v oblasti státní správy, samosprávy a bankovnictví. Vysoká užitná hodnota produktů a služeb je zajištěna silným analytickým, metodickým a technologickým zázemím. Dominantní postavení na trhu podporuje obchodní a ...

Bezpečnostní agentura - fyzická ostraha osob a majetku - pult centralizované ochrany - převozy finančních hotovostí - detektivní služba Montáž - zabezpečovací signalizace Veškeré úklidové služby (komerční objekty)

Půjčovna svatebních a společenských šatů. Otevírací doba: PO-PÁ 9:00 - 18:00 SO 9:00 - 12:00

Odbyt a zásilková služba nakladatelství ERIKA a Petra pro knihkupce i jednotlivé čtenáře. Knihy pro děti a mládež, beletrie pro dospělé, politická satira, učebnice a jazykové příručky.

Liberecká reklamní agentura a grafický ateliér A91 je poskytovatelem grafických služeb v oblasti komerční reklamy a propagace.

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra - pedikúra Masáže

Správa - nemovitosti Úklidové práce Výpomoc v domácnosti

Reklamní činnost Aranžerské práce Prodej - reklamní předměty

Úklidové práce čištění oken, parket Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce

Výroba - svítidla Výroba - neonové trubice ve všech tvarech písmen, znaků a barev

Maloobchod - digitální fotoaparáty Maloobchod - mobilní telefony Maloobchod - počítače - PC komponenty - monitory - tiskárny - skenery Tvorba - webové prezentace