Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Městská bytová správa. Firma provádí všeobecné čištění a úklid, poskytuje ubytování a stravování, provozuje silniční nákladní dopravu, vyrábí elektrické stroje a zařízení.

Nakladatelství učebnice, učební pomůceky, výukový SW Sídlo Praha: 141 00 Praha 4 Nad Pahorkem 403/24 tel.: 272760329;272760335 fax: 272773010.

Prodej: -počítače-výpočetní technika -software-program pro účetnictví a zdravotní pojišťovny -hardware. Pobočka: -Jilemnice, Na Kozinci 1152 -tel.:481543545. Zpracování dat. Dodávky, poradenské služby ohledně programů na** zpracování dat (software).

Lomnické noviny - informační měsíčník občanů Lomnice nad Popelkou a okolí

Turistické informační centrum. Největší nabídka ubytování na Benecku a v okolí, turistické informace, směnárna, kopírování, faxování. Ubytovánín v soukromí - apartmán pro 4 osby, 3 pokoje, WC/Sprcha.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -bytové i nebytové prostory