Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej a instalace, servis, opravy: - hardware - software - PC - tiskárny - skenery - zálohovací systémy.

Realitní a komerční agentura: - komplexní služby v oblasti prodeje a nákupu nemovitostí, včetně zajištění geodetických podkladů a znaleckých posudků - sepisování kupních, darovacích a směnných smluv (pro převody domů, pozemků a ostatních nemovitostí) - komplexní služby při prodeji a výměně bytů - zajišťování výběrových řízení v oblasti ...

Architektonický ateliér: - tvorba projektů architektonického a výtvarného charakteru - zpracování projektů včetně 3D vizualizací a modelů - občanské stavby - bytové stavby - interiéry.

IT služby: - prodej výpočetní techniky - servis a repase PC a periferií - správa, návrh sítí - tvorba internetových stránek - programování - správa databází - tiskařské služby - černobílý a barevný tisk, laminování, potisk triček pomocí nažehlovacího papíru a fólie, polepy pro všestranné venkovní použití.

IT služby: - připojení k internetu, televizi - servis a upgrade počítačů, notebooku, tiskáren... - webhosting - prodej, návrh, realizace kamerových systémů.

Nakladatelství Drahokam Naše nakladatelství se zabývá vydáváním převážně odborných publikací, a to jak v klasické, tedy tištěné, podobě, tak i ve formě čím dál tím perspektivnějších elektronických publikací.

Prodej - foto a příslušenství - fotoaparáty, digitální kamery - filmy, objektivy - brašny - rámečky na foto - dalekohledy - mobilní telefony a příslušenství. Služby - fotokiosek - foto práce, zzpracování fotografii všech formátů - průkazové foto - kopírování černobílé a barevné.

Služby - logistické poradenství, vzdělávání a audity - člen komory logistických auditorů č. 09020.

Činnost: - úklidové služby - čištění koberců

Činnost: - provoz pracovního portálu - stipendia, studium v zahraničí - profesní poradenství.

Činnost: - ekologické služby - botanické průzkumy, projekty

Služby: - nakladatelství - grafické návrhy tiskovin - sazba a zlom - předtisková příprava - fotografování a fotoretuše - tisk E-shop: - knihy

Služby: - tvorba webových stránek a aplikací - redakční systémy

Prodej, montáž, servis: - informační a zabezpečovací technologie Další služby: - elektromontáže - správa sítí

Tiskárna UNIPRESS spol. s r.o. z Turnova je největší a nejmodernější tiskařskou výrobou v Libereckém kraji a okolí. Provádíme kvalitní ofsetový i digitální tisk, včetně knihařského zpracování. Klient má možnost si vybrat z široké nabídky konečných úprav jako je metalický tisk Color-Logic nebo ražba kovovými fóliemi, které dodají výrobkům poutavý ...

Opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené ...

Činnost - maloseriová výroba plastů a gumy - 3D tisk modelů.

Soudní tlumočník. Překladatel: -němčina, angličtina, francouzština, španělština, italština. Finanční poradenství.

Práce: - instalatérské - zednické - domácí elektrospotřebiče (zapojení, seřízení, uvedení do provozu) - opravy střech, oken, dveří - malování

Vývoz, čištění: - septiky - jímky - ČOV - fekálie

Služby: - připojení k internetu - počítačové sítě - tvorba webových stránek - výstavba, rekonstrukce a servis individuálních (ITA) a společných televizních antén (STA)