Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zabýváme se: - zpracování projektů rodinných domů. V rámci projekční činnosti BLESKIN.CZ dělá individuální, typové projekty rodinných domů.

Kovovýroba, šití. Výroba: -reklamní výrobky -reklamní slunečníky -sáňky Prodej: -nábytek zahradní (polstry) -pelechy pro psy Stříkání-komaxit.

TISKÁRNA A KNIHÁRNA Tisk a činnosti související s tiskem: -ofsetový tisk -výsek -falcování -slepotisk, ražba do formátu B2 -laminace -kroužková vazba -vrtání -vazba V1 vč.oček -číslování -perforaci -zakázkové balení do folie. Výroba: -woblery -stoppery -krabičky z hladké lepenky.

Kosmetický salón Služby: -kosmetické -kadeřnické.

Tiskárna: -grafické zpracování -vizitky -letáky -plakáty -dopisní papíry -samopropisovací formuláře -brožury -samolepky -kopírování do formátu A3 -bigování -číslování -perforace -skládání -lepení -šití...

Bezpečnostní a detektivní agentura, střežení objektů, elektronické zabezpečení, ozbrojený doprovod při prepravě cenin, ochrana osob. Pořadatelská služba při kulturních a jiných akcích.

Půjčovna svatebních a společenských šatů. - luxusní i jednoduché svatební šaty a doplňky - společenské šaty pánské a dámské - 8 katalogů svatebních oznámení - 300 druhů snubních prstenů, foto, video, kytice - svatební foto - svatební video - svatební líčení - svatební účesy - catering Prodej: - pánské košile, bižuterie, ...

Provádíme masáže lávovými kameny, lymfatické a rekondiční masáže. Nabízíme manikúru a medicinální pedikúru či zhotovení silikonových korektorů. Pedikúra - zhotovení nehtových rovnátek - meziprstní korektory - přístrojová pedikúra - vhodná pro diabetiky Manikúra - P-shine - gelolaky - zábaly - parafínové zábaly - thermo ...

Výroba: - reklamní hodiny a hodinky - zakázková výroba kravat a šátků - dovoz švýcarských hodinek

Reklama Corap Reklamní agentura. Výroba, instalace: -reklamní panely. Pronájem: -reklamní plochy v regionu, ČR Reklama: -samolepící folie, světelná reklama, malba na fasády domů. Tisk: -vizitky, katalogy, firemní štíty. Výroba: -razítka.

Správa a pronájem nemovitostí. Výroba vlhčených ubrousků. Provozovna: Průmyslová 335 468 22 Železný Brod

Tiskárna. Výroba: -vizitky, svatební oznámení -složenky, dopisní papíry -obchodní tiskopisy i na samopropis -brožury, etikety, letáky, plakáty -prospekty, knihy -čárové kódy.

Svoz, výkup a zpracování papírového odpadu. Výroba ekologického topiva - brikety. provozovna: Přepeře 227 512 61 Přepeře

Knihkupectví. Papírnictví. Nakladatelství Maloobchod, prodej: -veškerý sortiment knih, malé dřevěné loutky, papírnictví, nakladatelství - knihy z regionu Český ráj - obrazové publikace s cizojazyč. rezumé, nástěnné kalendáře Český ráj, Velký český betlém s motivy Čes. ráje - vystřihovací - 8 archů, pohledy, novoročenky.

Služby: - kosmetika - manikúra - permanentní make- up - chemický peeling Provozovna: Palackého 440, 511 01, Turnov

Tiskárna, tisk. Certifikát kvality ISO 9001:2001 Letáky, prospekty : Tisk letáků, prospektů v mnoha variabilních provedeních od jednobarevných po náročné plnobarevné tisky s možností různých dalších zpracování (falcování, bigování, perforace ...). Knihy, brožury, katalogy : Tisk brožur, knih, ceníků, katalogů, atp. v libovolných ...