Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej, maloobchod: - hardware - software. Služby: - návrhy řešení počítačové sítě - montáž - poradenství - správa počítačových sítí - internetové připojení.

Rekvalifikační kurzy: - akreditované - počítačové - jazykové - managerské. Správa počítačových sítí.

CATCH EXCEPTION - tvorba webových stránek a webových aplikací. Snažíme se, aby webové aplikace byli dostupné pro každého, a to i z hlediska práce s nimi. Nemusíte být programátor, a přesto si obsah námi vytvořených webových stránek můžete upravovat sami.

Stavební projekce. Architektonická činnost.

Poradenská a projekční kancelář zaměřená na přípravu projektů souvisejících s úsporami energie, obnovitelnými zdroji a technologiemi spojenými s principy udržitelného rozvoje a šetrným využíváním zdrojů.

Autoopravna: -nákladní vozy -osobní vozy. Opravy a údržba motorových vozidel. Sběr a zpracování ostatních odpadů. Výroba zámků a kování. Sváření kovů: -hliník, nerez a další. Kontejnerová autodoprava. Zemní práce. Stavební stroje. Měření emisí. Diagnostika diesel. Dovoz - písek, štěrk, drť.

Poskytované činnosti a služby: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - recyklace sutí - drcení sutí - kontejnerová služba - údržba veřejné zeleně - zimní a letní údržba komunikací - opravy a čištění komunikací - osazování a údržba dopravních značek

Připojení k internetu. Montáž, opravy: -kancelářské techniky - reprodukční techniky. Výroba, instalace, opravy: - elektronické zařízení. Reklamní činnosti. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Telekomunikace.

Služby: - architektonické - stavební projekce - inženýrská činnost.

Služby: - masáže - technika energetické psychologie.

Ubytování v rekreační oblasti. K dispozici jsou 3-4lůžkové pokoje, apartmán, kuchyňka, TV/SAT a zastřešený zahradní gril. Půjčovna - SKI sport Lachman Kosmetické studio A

Služby: Sítotisk: - PE tašky - papírové tašky - samolepící fólie - reklamní předměty - PVC přířezy - výlisky z plastů Lisování plastů

Realitní činnost: - prodej a pronájem nemovitostí.

Poradenství v oblasti podnikání a ekonomiky.

Služby: - reklamní - marketingové.

Správa a údržba bytových fondů.

Projekce. Projektová činnost: -vodohospodářské stavby. -informační systémy a vývoj software pro vodohospodářskou infrastrukturu (VHI).

Kadeřnictví. Provozovna: Mariánské náměstí 15, 511 01, Turnov

Kosmetický salon - péče o tělo a obličej, vlasy a nehty - esoterické služby - poskytujeme rekvalifikační služby

-Profesionální řešení pro Vaše fakturování, dodací listy, výdajové a příjmové doklady, skladové hospodářství... -Chcete rychle a přehledně vyřizovat zakázky ve svém baru, kavárně nebo hotelu? -Pořádáte závody a čas na stopkách Vám příjde nepřesný nebo né vždy odhadnete start nebo cíl? Zkuste použít automatickou časomíru SportTimeX. ...

Realitní a aukční agentura.