Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pobočka - Logistická centrála. Velkobchod, prodej, dodávka: - informační technologie - počítače, PC - výpočetní technika.

Z-studio: - permanentní make-up i 3D technika (vláskování) - kosmetika - nehtová modeláž - manikúra - řasy - depilace - líčení.

Kadeřnictví TREND. Veškeré kadeřnické služby včetně prodlužování a zahuštování vlasů.

Stavební práce: - malířské, natěračské - veškeré povrchové úpravy - dodávka staveb na klíč - zateplování, rekonstrukce fasád. Úklidové služby.

Salón Olympia - kadeřnictví - kosmetika - manikúra, pedikúra - masáže - solárium.

Služby - správa informačních a komunikačních technologií (ICT).

Společnost Petr Synek se od prvopočátku zabývá především mezinárodní kamionovou dopravou, přepravou nebezpečných věcí a námořní kontejnerovou dopravou. Součástí firmy, která se nachází v Ostravě, je také servis pro zasílatelství, kde máme vlastní vysoce efektivní systém. Poskytujeme služby pro vyzvedávání zásilek a jejich následnou dopravu do ČR ...

S WebDron.cz si můžete vytvořit osobní web, firemní webové stránky nebo úspěšný e-shop velmi levně. V naší nabídce si vyberete z více než 30 000 různých šablon, které jsou rozděleny do tématických kategorií, která se hodí přesně na Vaše podnikání. V naší nabídce najdete přes 30 000 hotových webů, e-shopů - webových šablon, které se přesně hodí ...

-Kopírovací práce -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost

Polygrafická výroba, prodej: - tiskopisy hospodářské: - ekologické, přímopropisující - kalendáře: - stolní i nástěnné - diáře: - měsíční, týdenní, denní - dětský sortiment: - omalovánky A5, A4 - rozvrhy hodin, diplomy - pexesa, papírová domina, vystřihovánky - doplňkový sortiment: - kostky, vrtule, telefonní ...

Soukromé jesle. Hlídání dětí. Další provozovna: - Žilinská 9, Ostrava – Poruba.

Reklamní agentura, reklama, výroba: - grafické zpracování návrhů - vizitky - fóliové nápisy - reklamní polepy automobilů - světelné reklamy - firemní štíty - pískování - reklamní sklo - sítotisk, tampónový tisk, velkoplošný tisk.

Realitní činnost: - prodej a pronájem nemovitostí - hypoteční úvěry. Stavební činnost: - hydroizolace.

Česká agentura na podporu obchodu. Naším posláním je zvýšit exportní výkonnost a konkurenceschopnost českých firem na zahraničních trzích.

Služby - pronájem a provoz kanceláří - administrativa - IT služby.

Realitní kancelář - prodej, pronájem bytů, domů, komerčních prostor.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - firemní prezentace.

Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v tomto oboru a pronájem bytových i nebytových prostor. Provozuje správu bytového fondu a poradenství v těchto oblastech: - právní - správa domu, bytů a nebytových prostor - Zákon o vlastnictví bytu. Také se zabývá ...

Sběrna barevných kovů - výkup, zpracování a prodej šrotu a barevných kovů.