Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Daňové poradenství. Účetnické služby. Marketing.

Grafické návrhy, tisk: - vizitky - firemní tiskopisy. Grafické práce, zakázková výroba: - řezaná reklama - logotypy - polepy vozidel, výlohy provozoven - bannery, reklamní poutače. Služby: - webdesign - webové stránky, internetové prezentace - SEO optimalizace pro vyhledávače.

Vývoj, distribuce a uživatelský servis: - ekonomické programy pro vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - síťové verze pro sítě Windows, Novell - jednoduché programy pro malé, střední a velké firmy

Výroba, prodej: - nábytek na míru. Podlahářské práce. Realizace kompletních interiérů.

Pedagogicko-psychologická poradna. Psychologické poradenství a pomoc při výchově a vzdělávání dětí, žáků a studentů ve věku od tří let do ukončení vzdělávání.

Česká pošta: -poštovní úřad. Poštovní služby.

Vývoj, aplikace: - ekonomický software (SW) - informační systémy pro řízení firem a organizací (firemní informační systémy). Účetní firma: - vedení, zpracování učetnictví.

Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Reality. Pronájem: - kanceláře, nebytové prostory. Správa a údržba vlastních nemovitostí.

Rekonstrukce bytových jader, koupelen, plastová a dřevěná okna, dveře - montáž i servis, rolety, podlahy ( plovoucí, vinyl, ...) It servis, nákup a prodej, výroba textilu (potisky na zakázku), vizualizace interiéru a staveb

- architektonické studie energeticky pasivních a nulových staveb - projektové dokumentace energeticky pasivních a nulových staveb - projektové dokumentace rekonstrukcí na energeticky pasivní a nulový standard - komplexní energeticky pasivní a nulová architektura - komplexní stavebně energetické a tepelně technické expertizy a posudky studií - ...

Fotoateliér: - fotografické služby, fotografování.