Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reality. Pronájem: - kanceláře, nebytové prostory. Správa a údržba vlastních nemovitostí.

Rekonstrukce bytových jader, koupelen, plastová a dřevěná okna, dveře - montáž i servis, rolety, podlahy ( plovoucí, vinyl, ...) It servis, nákup a prodej, výroba textilu (potisky na zakázku), vizualizace interiéru a staveb

- architektonické studie energeticky pasivních a nulových staveb - projektové dokumentace energeticky pasivních a nulových staveb - projektové dokumentace rekonstrukcí na energeticky pasivní a nulový standard - komplexní energeticky pasivní a nulová architektura - komplexní stavebně energetické a tepelně technické expertizy a posudky studií - ...

Fotoateliér: - fotografické služby, fotografování.

Technické služby: - správa bytů a kotelen - údržba veřejného osvětlení a údržba zeleně - sběrný dvůr a odpadové hospodářství.

Zeštíhlovací studio: - podtlaková masáž lymfatického systému, lymfodrenáž - odstraňování celulitidy, poporodních žilek (strií) - odbourání podkožního tuku - lokální zeštíhlení - masáže - celotělové zábaly - vyhlazování vrásek. Kosmetické studio, kosmetika, welness.

Renovace: - tonery, cartridge, kazety. Maloobchod, prodej: - spotřební materiál k inkoustovým, laserovým tiskárnám. - tiskárny - výpočetní technika, počítače (PC) - komponenty, příslušenství k počítačům.

Úklidové služby: - kompletní úklidový servis kanceláří, administrativních budov - mytí oken a výloh, práce ve výškách - bezprašné čištění průmyslových hal - periodické úklidy domácností vč. žehlení prádla apod. - úklid půdních a sklepních prostor vč. dopravy kontejnerů - úklid po stavebních úpravách a malování.

Billboardy na míru. Výroba konstrukcí reklamních nosičů. Realitní služby. Grafické služby: - velkoplošná grafika - grafické návrhy - grafika pro tiskoviny.

Turistické informační centrum, infocentrum: - turistické informace z Beskyd,

Projekční kancelář. Projekce, konstrukce: - vzduchotechnické systémy - teplovzdušné vytápění - větrání s rekuperací tepla - stroje a zařízení (výkresová, výrobní dokumentace). Sídlo firmy: - Nádražní 2680/54, Ostrava - Moravská Ostrava.

Masáže: - sportovní - zdravotní - reflexní - čínské - lymfatické - jin-gong.

Málonákladová tiskárna. Služby: - velkoplošný tisk - velkokapacitní kopírování - expresní digitální tisk.

Kompletní kadeřnické služby dámského i pánského kadeřnictví. Prodej vlasové kosmetiky MATRIX a BIOLAGE

Reklamní činnost, reklama, reklamní agentura: - reklamní práce - vizitky, pozvánky - potisk dárkových, reklamních předmětů - výroba razítek, razítka.

Kosmetický salón: -dámské kadeřnictví -kosmetické služby, kosmetika -kosmetologické poradenství, vizážistka -progresivní regenerace, omlazování pleti -mikromasáž očního okolí -permanentní make-up -kosmetické tetování -epilace elektrickou jehlou -masáže, masážní koupele -pedikúra, manikúra -zdobení, modelace, ...

Reklamní agentura: - organizace sportovních a společenských akcí - marketingová strategie firem - reklama a její výroba - propagační předměty - návrh, výroba - polepy aut - golfové a lyžařské kurzy - ohňostroje.

Kadeřnický salon (salón). Prodlužování vlasů: - zahušťování, prodlužování, barevné melíry. Kadeřnické služby: - tel.: 731340642 - dámské, pánské kadeřnictví (barvení, melíry, stříhání, slavnostní účesy). Kosmetické služby: - tel.: 723452915 - nehtová modeláž (gel, akrygel, porcelán - manikúra, P-shine, zdobení).