Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej -záclony a závěsy, garnýže, japonské stěny, římské rolety Šití Čalounické práce Návrhy - bytové interiéry Dodávka -tapety, kusové koberce

Jazykové kurzy - jazykové kurzy individuální, skupinové, pro děti - výuka jazyků: angličtina, němčina, francouzština, ruština, italština, španělština - pomaturitní studium - firemní vzdělávání - překlady a tlumočení - mezinárodní zkoušky.

FiremniKatalog.online je katalog firem. Svým uživatelům umožňuje hledání na základě kategorie, lokality a na základě jména firmy. Intuitivní ovládání usnadňuje práci s dalšími funkcemi, jako je například možnost zobrazení na mapě, zobrazení detailů o kontaktu či hodnocení firem. Celkem přes FiremniKatalog.online mohou uživatelé vyhledat přes 500 ...

Soudní znalec v oblasti nemovitostí. Inspekce nemovitostí před její koupí i prodejem bytu, domu, nemovitosti, pozemku popř. komerčního objektu. Reklamace stavebních prací při výstavbě a rekonstrukci. Kontroly, posouzení stavby, novostavby. Revize starších objektů. Znalecké posudky: - stavby, byty, rodinné domky, pozemky. Zhotovení PENB - ...

Fyzická ostraha objektů Detektivní činnost Kontrola režimu dočasně práce neschpných zaměstnanců Školení laické první pomoci Prodej a zprostředkování profesionálních střeleckých trenažerů Náhradní plnění

Společnost Tokama stavební, s.r.o. provádí novostavby, rekonstrukce, zateplování budov, přístavby, půdní vestavby, rekonstrukce střech a to především občanských staveb, školských zařízení, nemocnic.

Služby v oblasti nakládání se všemi druhy odpadů - odvoz a uložení stavebních sutí - výkup druhotných surovin - výkup olejů - čištění jímek, lapolů, odlučovačů.

Tiskárna nabízí profesionální polygrafické služby s využitím moderních ofsetových a digitálních technologií. Šetříme čas našich zákazníků, objednávku přijímáme prostřednictvím internetu a hotové zakázky doručíme zdarma na území celé ČR. Realizujeme požadavky na tisk od nejmenších formátů, např. vizitky nebo pohlednice, až po tisk produktů ve ...

Výkup a ekologická likvidace vozidel s odtahem zdarma. Vystavení Protokolu o likvidaci vozidla. Peníze za vaše staré vozidlo dostanete ihned hotově. Rychlé spolehlivé jednání.

Grafické zpracování pro výrobu knih.

Grafické a reprografické studio: - grafické návrhy - fotopráce - digitální zpracování podkladů - obalový servis - osvit, předtisková příprava - digitální tisk. Tvorba, tiskové služby: - firemní loga, etikety, obaly, tiskoviny, katalogy, PE tašky - polepy. Flexotisk. Ofsetový tisk. Sítotisk.

Finanční a pohledávková agentura. Komplexní správa pohledávek. Odkup pohledávek. Poradenství v oblasti exekucí a insolvencí. Bezpečnostní, detektivní služby.

Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.

Úklidová služba: - úklid kanceláří a domácností - čištění koberců suchou cestou. Veškeré pojištění: - osoby - nemovitosti. Finanční poradenství: - úvěry - půjčky.

Společnost Fiprint s.r.o. Vám zajistí potisk na: - textil - pracovní oděvy - reklamní předměty

Deratizace-hubení hlodavců Dezinsekce-hubení hmyzu (včetně vos a sršňů) Dezinfekce-hubení mikroorganismů (plísně apod.) Hubení plevele

Kancelar29 nabízí balíček virtuální kanceláře, který zahrnuje mimo jiné virtuální adresu pro registraci společnosti, profesionální korespondenční služby a možnost využití konferenčních místností v případě potřeby uspořádat jednání.

cloudron s.r.o. je společnost specializující v oblasti digitalizace, konstrukčního procesu a cloudových řešení.

Salon LiniTy poskytuje širokou nabídku masáží a kosmetických procedur.

Společnost YD IT Labs s.r.o. je vývojová společnost, specializující se na profesionální cloudové produkty.

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Pavel Polhoš provozuje sběrnu.

Keysmash vyvijí software na míru, dokáží Vám pomoci s automatizováním a digitalizací firemních procesů, automatizovaným monitoringem kritických procesů.

Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.