Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské - sádrokartonářské - zednické - malířské - úklidové.

SEO optimalizace. Správa webu. Výroba e-shopu.

Údržba, oprava, rekonstrukce, výstavba: - vodovodní a kanalizační sítě. Čištění a čerpání: - kanalizace, žumpy, septiky a čistírny odpadních vod. Revize kanalizace. Vodohospodářské stavby.

Reklamní agentura. Výroba: - světelná reklama - reklamní a velkoplošné fotografie - fóliové samolepící nápisy - počítačová sazba - reklamní design - grafické návrhy - tiskové služby.

Technologie osvětlení - LED technologie, indukční výbojky. Snižování nákladů pro firmy - vývoj, výroba, import. Technologie pro bydlení. Měření, testování, regulace.

Komplexní pohřební a hřbitovní služby. Správa smuteční síně v Havířově - Šumbarku. Sídlo společnosti: - Karvinská 1461/66, Havířov - Město.

Kadeřnictví, holičství (dámské, pánské). Služby: - kadeřnické.

Kosmetický salón. Exluzivní kůry: - radiofrekvence - zeštíhlení a zpevnění těla - kavitace - bezbolestná neinvazivní liposukce. Omlazení pleti, lifting. Kosmetické služby. Permanentní make-up. Prodlužování řas, trvalá na řasy. Mikromasáž očního okolí. Prodej, pronájem: - kosmetické přístroje. Prodej: - kosmetické ...

Laura Fun s.r.o. - nabízíme široký sortiment párty a zábavného zboží, karnevalových kostýmu, masek a mnoho dalšího pro Vaší zábavu a originální párty! Pobočka: Riegrova 28 779 00 Olomouc

Kvalitní a zároveň levná tvorba webu, eshopu, marketingu na internetu a reklamních materiálů se správou webu i po dokončení zakázky, s naším redakčním systémem pro e-shop dosáhnete nejlepších prodejů.

Tisk. Tiskařské práce. Produkty: -noviny, časopisy -učebnice -knihy, právní literatura -brožury, letáky, kalendáře

Dotační a investiční poradenství, programové období 2014 - 2020.

Masérské služby, masáže. Kosmetické služby. Pedikúra, manikúra. Prodlužování a zhušťování řas.

Zpracování, poradenství: - energetické audity - energetické průkazy - energetické posudky - projektové dokumentace. Zelená úsporám. Studie proveditelnosti.

Služby: -soudní překlady a tlumočení do ukrajinského jazyka (ukrajinský jazyk- ukrajinština), ruského jazyka (ruský jazyk-ruština).

Komplexní design výrobků, konstrukční kancelář: -návrhy dopravních prostředků (osobní, nákladní automobily, osobní vlaky) -rozměrová a ergonomická analýza předmětu vývoje -koncepční a technologická studie -barevné kresebné alternativní studie projektovaného výrobku -barevné grafické zpracování vybrané alternativy v různých ...

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Počítačové operační systémy-informační technologie: -software -hardware -implementace a podpora informačních systémů. Poskytuje servisní služby na několika úrovních podpory.Mezinárodní Maintenance and Support Center v Ostravě řídí a řeší požadavky zákazníků v konkrétních zemích střední a východní Evropy.Prostřednictvím ...

Kadeřnictví Kosmetika Thajské masáže - lymfatické přístrojové masáže - masáže lávovými kameny

Oddělení: - oddělení zemědělské inspekce - odrůdové zkušebnictví (OOZ) - oddělení laboratorní (RLO) - oddělení majetkové správy.

Tiskárna. Digitální produkční tisk: - vhodný pro tisk malé série tiskovin - letáky, prospekty, katalogy, výroční zprávy, produktové listy, informační brožury, nejrůznější přání a pozvánky, kalendáře - nižší náklady a stejná kvalita jako u ofsetového tisku. Polygrafická výroba. Knihařství: - řezaní, falcování, bigování, ...

Soukromá poradenská. Konzultační a inženýrská firma: - komplexní služby project managementu - nabídka nemovitosti k podnikání - potřebné povolení k realizaci stavby až po uvedení stavby do provozu. Současně nabízí poradenský servis pro podnikatele i veřejný sektor.