Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vodoinstalatérství, topenářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb

Fotografické práce - svatební fotografie

Heinich interier. Projekce, návrhy, výroba, dodávka, montáž, prodej: - interiéry - nábytek, stoly, židle, skříně - dřevěné schody, schodiště - dveře - dřevěné stavby, altány, tradiční krovy, zimní zahrady. Práce: - stolařské, truhlářské. Architektonické služby: - interiéry, bytový architekt.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče Hostinská činnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba ...

-reklamní a propagační činnost

Poradenství a konzultace: - SEO a internetový marketing.

Stavební projekce, elektro projekce. Dodávka staveb, stavební práce: - rekonstrukce, modernizace. Vývoj strojů a zařízení. Reprografické práce: - kopírování - skenování - tisk.

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro ...

Úklidové služby: - úklidy kanceláří, výrobních podniků - úklidy po rekonstrukci a stavbách - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí výloh a oken.

Grafické práce: - reklamní letáky - plakáty - katalogy - poukázky - vizitky. Softwarový vývoj: - vytvoření webových stránek na klíč. Pořádání sportovním a společenský akcí.

Pobočka. Informační technologie: - implementace softwaru - vývoj SW - optimalizace podnikových procesů.

Prodej: - společenské šaty - svatební šaty. Cvičení: - zumba.

Sauna: - tel.: 775669822 - finská. Masérské služby, masáže: - tel.: 602544553 - relaxační - zdravotní - speciální. Zábaly: - tepelné na hubnutí (samozahřívající se) - z řas na hubnutí a odstranění celulitidy - na zpevnění pokožky (tvarující) - relaxační s nasycenými minerály. Poradenství v oblasti přírodních doplňků a ...

Svatební salon, půjčovna: - svatební šaty - doplňky.

Úklid: - domácnosti - firmy. Hloubkové čištění: - koberce - židle - divany. Strojové čištění všech druhů podlah. Broušení, drátkování: - parkety. Čištění: - interiéry auta - karavany.

Překlady: - světové jazyky - texty: - odborné, technické, ekonomické, právní, aj. - DTP, grafika, lokalizace software. Všechny druhy tlumočení. Jazyková škola, jazykové kurzy.

Poradenství, audity, školení: - systému managementu jakosti ISO 9001:2000 - environmentální systém managementu ISO 14001:2004 - systém managementu BOZP OHSAS 18001:1999. Zpracování - bezpečnostní listy.

Prodej: - počítače, periferie, servery, serverová řešení, tisková řešení, datová uložiště. Opravy, servis: - servis kopírovací techniky - servis tiskáren všech značek. Počítačové sítě: -projektování a realizace, měření.

Výroba, montáž - billboardypotisk - reklamní plochy Potisk, dodávka - reklamní předměty Reklamní polepy automobilů Digitální černobíly a barevný laserový a injektový tisk Ofsetový tisk - grafické a reprodukční studiovýroba - vizitky - přání - hlavičkové papíry Laminování - kroužková vazba plastová, kovová - vazba ...

Kosmetický salon, salón. Služby: - kosmetika, kosmetické služby - komplexní péče o pleť (klasické masáže) - modeláž nehtů.

Reklamní agentura, reklama. Nabídka profesionálního servisu mediální agentury v oblasti přípravy a realizace mediálních kampaní.