Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.

Úklidová služba: - úklid kanceláří a domácností - čištění koberců suchou cestou. Veškeré pojištění: - osoby - nemovitosti. Finanční poradenství: - úvěry - půjčky.

Společnost Fiprint s.r.o. Vám zajistí potisk na: - textil - pracovní oděvy - reklamní předměty

Deratizace-hubení hlodavců Dezinsekce-hubení hmyzu (včetně vos a sršňů) Dezinfekce-hubení mikroorganismů (plísně apod.) Hubení plevele

Kancelar29 nabízí balíček virtuální kanceláře, který zahrnuje mimo jiné virtuální adresu pro registraci společnosti, profesionální korespondenční služby a možnost využití konferenčních místností v případě potřeby uspořádat jednání.

cloudron s.r.o. je společnost specializující v oblasti digitalizace, konstrukčního procesu a cloudových řešení.

Salon LiniTy poskytuje širokou nabídku masáží a kosmetických procedur.

Společnost YD IT Labs s.r.o. je vývojová společnost, specializující se na profesionální cloudové produkty.

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Pavel Polhoš provozuje sběrnu.

Keysmash vyvijí software na míru, dokáží Vám pomoci s automatizováním a digitalizací firemních procesů, automatizovaným monitoringem kritických procesů.

Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.

Společnost T & S Ostrava s.r.o. se zabývá analýzami rizik strojních zařízení a linek, včetně průmyslových, dále pak projekčními pracemi (EPLAN P8), realizačními, výrobními, obchodními a servisními službami v profesích elektro a MaR. Dále zajišťujeme odborné poradenství a autorský dozor. Sídlíme ve městě Klimkovice na adrese 30.dubna ...

Společnost AEGIS PLUS s.r.o. nabízí komplexní obchodní služby.

Společnost smartwriting, s.r.o. se specializují na psaní odborných textů.

Společnost PROFI TRANSLATE s.r.o. provádí překlady - právní, lékařské, technické.

Společnost ODPADY ZDROJEM s.r.o. provádí ekologickou činnost.

Realitní makléř Helena Hrušková se již více než 20 let nabízí komplexní realitní služby v Ostravě a okolí. V rámci své činnosti nabízím veškeré služby týkající se zprostředkování nákupu, prodeje i pronájmu veškerých nemovitostí (domy, byty, průmyslové objekty, pozemky, a další). Dále se zabývám také zajištěním správy nemovitostí, což obnáší ...

Profesionální tiskárna - laminace - velkoplošný tisk - nažehlování triček - kopírování - řezané reklamy - tónování autoskel Dále TARDEM print s.r.o. dodává náhradní díly pro stavební, manipulační i zemědělskou techniku. Provozují osobní přepravu vozy vyšší střední třídy.

Oborníci v Kurko Reality se specializují na prodej pozemků, bytů i rekreačních nemovitostí.

Autoservis, autoopravna. Nákladní doprava, kamionová a kontejnerová přeprava. Odtahová služba. Stavební a demoliční práce. Svářečské a paličské práce. Odvoz a likvidaci fekálií z fekálních jímek, septiků.

Služby - měření TBD a sběr dat v geotechnice - prohlídky inspekční kamerou - velkoplošný tisk, planografie - tvorba digitálních archivů - fotodokumentace - zpracování a analýza dat

Služby: - mezinárodní nákladní doprava - vnitrostátní nákladní doprava - zasilatelství - skladování - stěhování.