Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Tvorba profesionálních webů, grafiky a jiné IT činnosti.

Naše komunikační agentura nabízí na svých webových stránkách informace pro investory, podnikatele a manažery. Poskytujeme také nezávislé srovnání investičních nástrojů.

Návrhy a realizace: - interiéry. Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, postele, židle, ...).

Velkoobchod, recyklace: - odpad a šrot. Zemní a výkopové práce. Služby: - průzkumné vrtné práce sloužící k získání doplňujících údajů pro dokumentaci staveb - odvodňování staveniště - lešenářské práce - technické rekultivace - bourací a úklidové práce.

Nabízím služby v oblasti pedikúry, manikúry a nehtové modeláže. Dále pedikúru s olejovou či bylinnou koupelí a masáží chodidel, parafínové zábaly, P-Shine a depilaci teplým voskem. Aplikace nehtových špon ( ortonyxie – rovnání nehtů.

A.D.M. reprografické studio v Ostravě poskytuje služby v oblasti reklamy, tisku, kopírování a zabývá se převážně vazbou diplomových prací. Vazba, vázání: - diplomové práce - disertační práce - rigorózní práce - absolvenské a bakalářské práce. Služby: - kopírování, tisk, laminace - skenování - velkoformátový tisk, sken - ...

Služby: - programování na míru - internetové aplikace - tvorba webových stránek - marketing webu

Tvorba webových stránek, aplikací a multimediálních prezentací na CD i DVD. Komplexní služby od jednoduchých stránek až po e-shopy.

Skladovací služby: -uskladnění zboží -manipulace se zbožím -vyskladění, nakládka a expedice zboží -skladová evidence. Dopravně spediční služby: -těžká a nadrozměrná doprava -nákladní doprava vnitrostátní -nákladní doprava mezinárodní po celém území Evropy. Celní deklarace a Intrastat.

Nakládání s odpady. Recyklace. Obchodní zastoupení firem na jednáních v Rakousku, Německu, Slovensku, Polsku.

Návrhy, realizace: - interiéry - exteriéry.

Výroba: - energetické obrázky. Služby: Posílám léčivou energii na dálku i osobně ve své ordinaci. Působím pomocí energie, která mnou prochází a dlaněmi ji předávám. Výroba: - weby rychle a profesionálně - internetové stránky - e-shopy - SEO optimalizace - Webdesign - grafické práce, správu a instalace počítačové techniky, databáze a ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Nehtový design, manikúra Loretta salón. Stále krásné nehty a pěstěné ruce - to je přáním každé ženy. Nově jsme pro Vás připravili Nehtové studio, kde Vám nabízíme "Nehtový design, profesionální manikúru a wellness program pro Vaše ruce" Pro práci jsme si vybrali vysoce kvalitní produkty německé firmy CATHERINE NAIL COLLECTION, jejíž produkty ...

Projekční a konstrukční kancelář. Projekce, projektování: - elektrická zařízení, elektro - ve výstavbě, stavební - strojně-technologická. Inženýrská činnost. Činnost technických poradců v oblasti strojírenství, hutnictví, energetiky. Obory a profese: - strojně-technologické - stavební - elektro.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitosti, pozemků.

Personální agentura. Nabídka práce.

Projekční, inženýrská činnost. Bioplynové stanice. Biometanové stanice. Energetický audit.

Tisk: - letáky - samolepky - vizitky - kalendáře - složky.