Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Provádíme odtahy autovraků k ekologické likvidaci.Obdržíte potvrzení nutné k vyřazení vozidla z registru automobilů, odtah máte zcela bezplatně a ještě Vám vyplatíme finnanční odměnu za každý vrak, dle vzájemné domluvy.jemn

Realizace expozic formou full - service v tuzemsku i zahraničí. Výstavní služby.

Strojní vyšívání. Dekorování skla a nerezu. Výroba reklamních předmětů. Výroba a prodej netradičních dárků. Pronájem nafukovacích atrakcí.

FREE ZONE OSTRAVA a.s. - svobodné celní pásmo. Služby: -svobodné celní pásmo -komplexní celní služby -skladování ve svobodném celním pásmu -možnost výrobní činnosti ve svobodném celním pásmu -poradenská činnost

Realitní kancelář: - Moravskoslezský kraj. Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti (byty, domy, pozemky, rekreační objekty - chaty, chalupy, komerční prostory, garáže).

Reklamní a tiskový servis: - vizitky, letáky, samolepky, svatební oznámení, bannery, firemní štíty, polepy automobilů, výlohy, výstavy, výroba razítek, gravírování, potisk materiálů, trička, tašky, vlajky, průpisky, reklamní předměty z katalogů, grafické návrhy.

Vydavatelství: - levné recepty - křížovky - sudoku - osmisměrky.

Poradenství a distribuce software v oblasti disaster recovery, zálohování a virtualizace. Zastoupení Acronis, Parallels a StorageCraft.

Prodej: - žebříky - lešení - insekticidy, fungicidy, herbicidy, hnojiva. Výroba: - razítka.

Restaurace: - stravování - menu - denní, víkendové, snídaňové - možnost pořádání svatebních hostin. Venkovní posezení.

Jsme úklidová firma zaměřená na úklid vchodů, bytových domů a panelových domů. Nabízíme také úklid kanceláří, komerčních a výrobních hal.

Realitní činnost - bytové prostory - prodej pozemků - prodej rod.domů - prodej bytů, pronájem bytů

Překlady, tlumočení a výuka ruského jazyka Soudní tlumočník, člen JTP Specializace na technickou, obchodní a právnickou ruštinu

Opravy vřetenových jednotek a elktrovřeten obráběcích strojů - diagnostika vřetenových jednotek - střední a generální opravy vřetenových jednotek a elektrovřeten - maloseriová výroba vřetenových jednotek a elektro vřeten - vývoj a prototypace vřetenových jednotek Obráběcí stroje - měření geometrie - seřizování ...

Interiéry pro dům, byt, firmu, obchod a gastronomii Architektonické služby

Provoz psího salonu. Kompletni úprava srsti, koupáni velkých plemen, doplňkové služby.

Výroba: - stávající internetové prezentace a e-shopy. Dodáváme Mobilní telefony včetně příslušenství, výpočetní techniku včetně periferií a příslušenství, spotřební materiál.

Wellness služby: - masáže / i těhotenské, lávové kameny, medové.../ - baňkování, zábaly - reflexní terapie - lymfatické drenáže - perličkové, uhličité koupele - Bioptron - lékařská lampa - rekondiční stoly - fyzioterapie.

Připojení k internetu: - návrh, výstavba a správa počítačových sítí - poradenství se software a hardware - prodej a konfigurace software a hardware.

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

IT konzultace, infrastrukturní architektura. Administrace serverů - Linux, Solaris, HP-UX, FreeBSD. Middleware - WebLogic, GlassFish, Tomcat. Databáze - PostgreSQL, MySQL, Ingres, Oracle. Virtualizace - Xen, VMware, OpenVZ. Development - Python, Java, Groovy, bash, PHP. Profesionální managed hosting.

HelpWanted.cz je portál, který se specializuje na spojení poptávky služeb s nabídkou služeb.