Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Wellness služby: - masáže / i těhotenské, lávové kameny, medové.../ - baňkování, zábaly - reflexní terapie - lymfatické drenáže - perličkové, uhličité koupele - Bioptron - lékařská lampa - rekondiční stoly - fyzioterapie.

Připojení k internetu: - návrh, výstavba a správa počítačových sítí - poradenství se software a hardware - prodej a konfigurace software a hardware.

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

IT konzultace, infrastrukturní architektura. Administrace serverů - Linux, Solaris, HP-UX, FreeBSD. Middleware - WebLogic, GlassFish, Tomcat. Databáze - PostgreSQL, MySQL, Ingres, Oracle. Virtualizace - Xen, VMware, OpenVZ. Development - Python, Java, Groovy, bash, PHP. Profesionální managed hosting.

HelpWanted.cz je portál, který se specializuje na spojení poptávky služeb s nabídkou služeb.

Ostraha majetku a osob Bezpečnostní agentura s pultem centralizované ochrany - nepřetržitý provoz montáže zabezpečovacích a kamerových systémů EZS, EPS, CCTV

Návrhy interiérů, realizace interiérů: - bytový a komerční design včetně možnosti realizace - řešení interiérů i exteriérů RD Váš interier- společná komunikace s námi vytváří váš domov

Prodej, montáž a servis - klimatizace - solární panely - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - chladící boxy.

Výroba: - e-shopy. Optimalizace. Internetový marketing.

Cvičení pro všechny co chtějí cvičit v soukromí a né velké hale ! Cvičení na : Power Plate pro5 Air Daption, Body Space vacu therm, Turbo solárium, Bodyroll infra, kardio, bar, výživa, doplňky a další

Studio Ivana - kadeřnictví - kosmetika, stylistika - fyzioterapie, LPG, solárium - manikúra, nehtová modeláž - pedikúra

Bezpečnostní agentura: - ochrana a ostraha majetku a osob - převozy cenností - ostraha kulturních akcí, zábavních center - detektivní služby - zásahová jednotka - vymáhání pohledávek.

Reklamní studio, reklama: - komplexní reklamní služby - grafické práce - reklamní tabule - vizitky, letáky - kopírování, laminace.

Hlídání dětí. Hospodyňské služby.

Reklamní agentura. -reklama, nápisy do ledu Finanční poradenství Aquel credit - pojišťovnictví

Kadeřnictví: - image studio - hair a spa rituály - kompletní servis nevěstám - make up - vlasové poradenství

Práce: - malířské - natěračské - nátěry fasád, střech. Nástřiky: - omyvatelné - Gotale. Montáže: - sádrokarton - zednické práce - zateplení domu - plovoucí podlahy, koberce, PVC - úklidové práce, půjčovná strojů na úklid.

Konzultace, ochrana, poradenství: - hmotného majetku. Ochrana informací.

Vývoj a distribuce systému MagikINFO. Systém MagikINFO je vyvíjen již od roku 1999 a je určen k: - řešení problematiky Software asset managementu - provádění auditu SW a HW - správě licencí - vzdálené správě počítačů - monitoringu počítačů a uživatelů - efektivní správě požadavků - HelpDesk

Chytré, virtuální kanceláře. Služby: - poskytování sídla, kontaktní, doručovací adresy - krátkodobé pronájmy zasedacích místností - hodinová kancelář - service telefon, fax, sekretářka - zakládání společností na klíč - pronájem vlastních kancelářských prostor, kanceláří. Výroba, prodej: - Akvatron: - hydroizolační systém, patří ...

Čištění jímek a odpadů: - čerpání žump a jímek - revize kanalizační kamerou.