Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Správa a úklid nemovitostí, bytových i nebytových jednotek, společných prostor a další. Poskytovatel náhradního plnění.

Jazyková škola, jazykové kurzy. Výuka: - angličtina. Překlady, tlumočení, korektury.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky, správa počítačových sítí. Maloobchod, prodej, instalace, oprava, servis: - počítače, PC - výpočetní technika. Webdesign. Tvorba internetových stránek. Reklamní bannery.

Navrhujeme a vytváříme profesionální 3D modely budov, staveb a interiérů, realistické vizualizace v HD rozlišení, stereoskopické vizualizace, flash animace a videa modelů. S navrhováním a tvorbou modelů máme mnohaleté zkušenosti. Naše modely vynikají vysokými detaily a kvalitními texturami ve vysokém rozlišení. Používáme moderní modelovací a ...

Výroba: - světelné i nesvětelné reklamy, totemy, 3D písmo - přesné řezání polystyrénu nebo styroduru XPS - profesionální kovovýroba - audio a video reklama (reklamní spoty) Tisk a propagace.

Zakázková výroba: - odznaky, mince, medaile - litá bižuterie - strojní odlitky ze zinku - kovové reklamní předměty - plakety - přívěsky na klíče - odznaky opaskové spony.

Výroba, tisk: - svatební oznámení - novoroční přání. Keramická dílna.

Image studio: - svatební líčení - barevná typologie. Nově otevřené vizáž studio v Opavě - ul. Popská 222: - 773 773 110 - diagnostika pleti - vizážistické studio - denní, večerní líčení.

Úklidové práce: - byty - firmy - komerční prostory.

Návrh, tvorba, výroba, vývoj: - www stránky, internetové stránky, webdesign - software, počítačové programy.

Dodávka: - reklamní předměty. Tamponový tisk. Kurzy: - tamponový tisk.

Tisk: - samolepící etikety. Pískování. Kopírování. Tisk: - čárové kódy.

Naše činnosti : - údržba komunikací a chodníků - správa a údržba nemovitostí - obchodní činnost - sprostředkovatelská činnost - terénní úpravy, výsadba a údržba zeleně - provozování kanalizace - služby se speciálními stroji - poskytování technických služeb - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - vodoinstalaterství a ...

Kosmetika: - pernametní make-up - prodlužování řas.

Masérské služby. Masáže: - medové, detoxikační, lymfatické, relaxační, sportovní, lávové kameny. Baňkování Regresní terapie Reiky

Internetové prezentace: - e-shopy - redakční systémy. SEO optimalizace. Návrhy, tisk: - reklamní materiály - bilboardy - plakáty.

Vývoj: - softwarové aplikace na zakázku.