Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Společnost MAT Bohemian CZ, s.r.o. provádí demontáž všech typů ocelových objektů a obchodem s ocelovým šrotem a barevnými kovy.

Reklamní agentura: - grafické studio - tvorba webové stránky, bannery, flash animace a e-mailing - lepená, velkoplošná reklama - tisk vizitky, letáky, katalogy, knihy, reklamní polepy z fólií, sítotisk, velkoplošný tisk - dárkové předměty s potiskem.

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Architekta, která se zabývá návrhy interiérů bytových i nebytových, drobnou architekturou a architektonickými studiemi novostaveb či rekonstrukcí bytů/domů.

Maloobchod, prodej: -papír, papírnictví -kancelářské potřeby. Služby: -kopírování -černobílé do formátu A0 -barevné do formátu A3 -scanování do formátu A3 (skenování). -kroužková vazba dokumentů -lepená termovazba -závěsné skobky (vazba V1). Reklama, reklamní činnost: -tisk, tiskárna -nápisy na auta, výlohy, reklamní ...

Školicí středisko. Manažerské kurzy. Počítačové kurzy. Veřejné intenzivní semináře. Firemní trénink na míru. Firemní jazykové kurzy. Personální agentura.

Projekce, projekční činnost: - projektová dokumentace - stavby - interiéry. Služby: - bytový architekt. Projekční ateliér.

Tiskové služby, tisk: - sítotisk - velkoplošný - sublimační (průběžný) - digitální - rotační sítotisk. Výroba: - vlajky - batohy, tašky, kabely. Potisk dárkových předmětů.

Nakládání s odpady, přistavování kontejnerů. Výkup a sběr kovového odpadu, sběrna - papír, železo, hliník, litina, slitiny kovů, měď, nerez. Autodoprava, přeprava sypkých materiálů. Výkup autobaterie.

Moskor Design je bytové designové studio.

Pobočka. Systémový integrátor, služby: - realizace počítačové sítě - dodávka hardwaru i softwaru - řešení pro CAD/CAM strojírenství, CAD stavebnictví, architekturu a energetiku.

Realitní činnost, prodej - bytové prostory - domy - pozemky

Služby v oblasti veřejných zakázek a dotací

Společnost Agentura INFORPRES s.r.o. - pořadatel mezinárodní výstavy Infotherma - služby DTP studia, studio - reklama, propagace - nakladatelská a vydavatelská činnost, vydavatelství.

Společnost Desirea Roško, s.r.o. provádí deratizaci, dezinsekci a dezinfekci.

Společnost ZUMI Transport s.r.o. provozuje mezinárodní a vnitrostátní expresní dopravu. Přepravujeme všechny typy zboží a nabízíme jednorázový i pravidelný transport zásilek. Zajišťujeme kamionovou dopravu po Evropě, dále námořní a letecká dopravu po celém světě. Poskytujeme také krátkodobé i dlouhodobé skladování zboží. Služby: - mezinárodní ...

Servis pro rodinné domy i domácnosti. - instalatér - malíř - úklid sněhu - hlídání dětí - lakýrník - dělník - čalouník - pokojská - šikmé, rovné střechy - úpravy zeleně - informační technologie - údržbář - elektrikář - úklidové práce - zedník - čištění fotovoltaiky

Pobočka. Jazyková škola, jazykové kurzy. Překlady a tlumočení.

Ing. Andrzej Wantulok zajišťuje: - opravy elektrospotřebičů - repase akumulátorů - automatizace a řídicí systémy - servis počítačů - 3D tisk - CNC frézování

Výroba, prodej: -placky vlajkové, televizní, čtenářské, textové, sportovní -identifikační náramky

Výroba, zpracování, návrh, tisk: -reklamní letáky, vizitky -grafické návrhy včetně realizace, reklamní grafika -tvorba www stránek, prezentace na internetu.

SeePOINT s.r.o. nabízí pronájem plochy na reklamních lavičkách a dalších mobilních plochách.