Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Čištění koberců a čalounění, čištění kožených sedacích souprav, celkové čištění automobilů. Půjčovna: - čistící stroje na koberce. Úklidové služby. Prodej: - drogerie.

Služby: -videozáznamy -natáčení filmů, svateb, rodinných oslav, dokumentů, cestopisů, reklam -dabování a ozvučení filmů -zpracování soukromých, domácích videonahrávek -tisk video, audio obalů -tisk vizitek -zpracování foto, fotografické služby.

Překlady: - angličtina - italština - maďarština - němčina - ruština.

Grafické studio: - animace - grafické práce - ilustrace. Tvorba: - webové prezentace - e-shopy - e-learningové aplikace.

Kadeřnictví. Kompletní kadeřnické služby: - módní i klasické střihy - barvení a melírování - svatební a společenské účesy - stříhání dámské, pánské i dětské. Masérské služby. Masáže.

Reklama. Wrap - celopolep (převlek)aut. 3D reklama. Potisk textilu. Tisk plakátu.

Společnost se zaměřením na ekologickou oblast: - ekologické poradenství - ekologické výstavby.

Výstavba a prodej: - nové byty v Hlučíně. Realitní kancelář: - zpracování prohlášení vlastníka budov (převod z podílového vlastnictví na osobní vlastnictví). Reality. Zprostředkování prodeje, koupě a nájmu nemovitostí: - rodinné domy - byty družstevní nebo v osobním vlastnictví - rekreační chalupy a chaty - komerční objekty - ...

Komplexní dodávky a instalace sítí LAN a WAN včetně kabeláže. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a síťové komponenty, počítače. Tvorba firemních prezentací.

Vývoj: - webové stránky - softwarové inženýrství.

Svoz, odvoz: -domovní odpad vozem ŠKODA 706 MTS, traktorem ZETOR s vlečkou do 7tun. Pronájem, půjčovna: -kontejnery na odpad. Stavební, zemní práce: -vyklizení, úklid stavenišť -výkopové práce, hloubení strojem WARINSKI KSH a čelním nakladačem MUSTANG 940 -terénní úpravy -odklízení sněhu na komunikacích, cestách traktorem s ...

IT služby Vytváření a udržování systému jakosti ISO 15189, NASKL, SAK BOZP: - poradenská činnost Účetnictví: - daňová evidence - personalistika a mzdy - vyúčtování pro zdravotní pojišťovny Personalistika.

Pronájem: - reklamní plochy - instalace reklamy na reklamní plochy. Velkoplošný tisk. Grafické zpracování návrhů.

Dodávka: - počítače, notebooky, tablety. Servis: - výpočetní technika tyto služby i firmám, obcím a školám. Připojení k bezdrátovému internetu.

Prodej, servis: - výpočetní technika Poskytování: - bezdrátové připojení k internetu. Mediální a reklamní činnost. LED obrazovky.

Dodávka: - hardware - poradenství. Tvorba: - www stránky Správa: - sítě.

Návrhy pro obtisky plastových modelů letadel a jejich návody: - příprava pro tisk - tisk obtisků sítotiskem. Konstruktérské a kresličské práce (AutoCAD a Solidworks).

Kosmetické a relaxační studio Maria: - lymfatické masáže - klasické masáže - čokoládové, medové detoxikační terapie zad - Ajurvéda - Ajurvédské terapie - kosmetické terapie obličeje a dekoltu - olejové zábaly - laserový přístroj - prodej kosmetiky - reiky.

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov: - skot. Pronájem: - kanceláře. Sřediska, farmy: - Dobešov, tel.:556748025 - Heřmanice, chov skotu.

Kopírování: - barevné do formátu A3 - černobíle dp formátu A0 - skenování i velkoformátové. Výroba: - razítka - vizitky - kalendáře - fóliové nápisy - podložky pod myš. Tiskové služby - potisk triček.

Provozování: - hlídané parkoviště u letiště v Mošnově - služab NON-STOP 24 hod denně Odvoz: - na letiště a zpět Vzdáleno 300 m od letiště naproti čerpací stanice ONO

Internetová reklama Tvorba www stránek od 5 000, - Kč

Ekologická činnost. Nakládání s odpady včetně nebezpečných. Hydroizolace. Inženýrská činnost. Demoliční práce. Zemní práce. Stavby.