Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklamní studio, reklama: - tvorba logotypů (loga) - grafické návrhy, grafika - signmaking (řezání na plotru ze samolepících fólií) - informační systémy - tiskové služby, potisk (plakáty, letáky, vizitky, manuály) - digitální barevný tisk - lepení, polep výloh, prodejen, vozů, automobilů - reklamní fotografie. Tvorba: - www ...

Pracujeme v oblasti kovozpracujícího průmyslu. Zajišťujeme poradenství a pomoc v majetkoprávních a pracovněprávních sporech. Specialisté: -Kolektivní vyjednávání a Ekonomika -Pracovní právo -Bezpečnost práce.

Organizace, realizace: -výstavy -výzdoby obchodních center. Grafické práce.

Dodavatel právního software ZákonyČR onLine a SmlouvyČR onLine. ZákonyČR onLine: -zákony, vyhlášky, nařízení vlády, metodické pokyny, sbírky zákonů -úplná aktuální i historická znění právních předpisů od roku 1945 -systém vyhledávání dle čísla předpisu, roku nebo klíčového slova -špičková technologie-lematizace vyhledává všechny tvary ...

Opravy počítačů. Servis počítačů online: Instalace nových programů, zaučení, odvirování, vyčištění a zrychlení Windows, reinstalace Windows, vyhledání a instalace ovladačů, ... Kurzy PC, grafiky, úpravy fotografií. Počítačová grafika: Svatební oznámení, etikety na kořenky, fotoalba, flashové animace. Tvorba webových stránek. Outsourcing IT, ...

Pronájem: - videoboardy k umístění reklamy - pronájem kancelářských a obchodních prostor.

Reklamní studio. Tiskové služby: - časopisy - letáky - plakáty - firemní a propagační materiály - reklamní katalogy - pohlednice - vizitky - návrhy loga, logotypů - grafické služby - design - webové projekty - registrace domén.

Účetní služby. Vedení účetnictví, mzdové agendy, přiznání k daních všech typů. Poradenství: - ekonomické - organizační. Fotoslužby, fotografické a video služby. Natáčení svateb a rodinných oslav. Sídlo firmy: - Bezručova 194/34, Český Těšín.

Sportovní centrum: - fitness - dámská posilovna - spinning - kickbox - solárium - zumba.

Výkup: - plastový odpad, papír, sklo - druhotný odpad. Obchodujeme s obalovým materiálem.

Reklama - propagace - tisk. Komplexní reklama: Reklamní a dárkové předměty s potiskem: - psací potřeby, hrnky, svítilny, otvíráky, klíčenky, zapalovače, hodiny, metry, kapesní nože atd. - reklamní textil - trička, mikiny, bundy, čepice, čelenky, dresy, deštníky, cestovní tašky, batohy - pracovní oděvy, maturitní, absolventská, narozeninová ...

Urbanismus: - územně plánovací dokumentace a podklady. Služby: - architektonické - poradenství-ekologie, konzultace - zprostředkovatelská činnost - územní systémy ekologické stability - výběr a vyhledávání lokalit pro podnikatelské záměry - digitální zpracování územně-plánovacích podkladů a dokumentace. Správa urbanistického ...

Služby: - energetické audity - měření a monitoring - tepelné zdroje, turbíny, čerpadla, kompresory.

Speciální kosmetické a vizážistické služby. Provádíme prodlužování řas, Nabízíme svatební líčení, foto-make up, trvalou na řasy. Lymfomasáže.

Maloobchod, prodej: -počítače -periferie -software, hardware. Dealer-AUTOCONT.

Digitální, tampónový a velkoplošný tisk, sítotisk: - gravírování do kovu, mosazi a vypalování laserem do kamene, plastu i dřeva. - plnobarevný potisk.

Reklamní, umělecká agentura: -reprezentace akcí firem, institucí -reklamní pořady, kampaně -pořádání diskoték (disco), svatby, večírky -natočení na video, videozáznamy.

Provádíme servis PC a noteboků. Instalaci SW, odvirování, prodej HW a SW. Pomůžeme s IP telefinií Voip. Instalace domácích sítí.

Bezpečnostní agentura. Služby ostrahy objektů, majetku a osob (fyzická ostraha, elektronické zabezpečení objektů, připojení na pult centrální ochrany), detektivní služby. Úklidové práce všeho druhu, komplexní údržba objektů, údržba zeleně, provádění ohňostrojů.

Služby: - převozy zemřelých i mimo území ČR - komplexní pohřební služby spojené s konáním smutečního obřadu v kostelích, ve smutečních síních, v krematoriích. Prodej, zajištění: - rakve - zhotovení parte - elektrické hřbitovní svíčky - lampové oleje, svícny, svíčky - příkrovy, pohřební dekorace. Maloobchod, prodej: - květinové ...

Výstavba a navrhování interiérů. Údržba komerčních interiérů. Realizace obchodních jednotek.