Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Quickly.cz je volné sdružení specialistů a odborníků na problematiku internetových stránek, marketingu, reklamy a PR a dalších externích spolupracovníků. Poskytujeme fotografické služby, internetové a marketingové služby.

Tiskárna. Grafické studio. Tisk. Knihařské zpracování.

Ofsetový tisk: - do formátu B3 - vizitky, tiskopisy, pozvánky - brožury, blahopřání - grafické návrhy. Knihařství: - vazačské práce - kompletace brožur.

Kurzy poslušnosti psů. Výcvik. Hotel pro psy. Přípravy na výstavy.

Komplexní reklamní služby. Výroba: - reklamní a firemní nápisy, reklamní štíty, cedule - razítka - reklamní předměty. Služby: - kopírování - digitální tisk, tiskové služby - laminování - vazba dokumentů.

Stavební služby: - projektová dokumentace - energetické audity - zajištění stavebního povolení.

Masáže (klasická, sportovní a relaxační medová masáž, baňková masáž, baňkování, reflexní, lymfatická, reflexní terapie, reiki ošetření), manuální lymfatická masáž, bowenova tlaková masáž.

Oblasti působnosti firmy: - silnoproudé elektroinstalace do 1000 V - řízení typu-logického, regulačního - vizualizace, diagnostika - sběr dat, monitoring - digitalizace-starší výkresová dokumentace - analýza systému řízení technologie - elektro projekce: -silové a ovládací obvody -návrhy-rozváděče -ovládací pulty -kabelové rozvody.

Úklidové služby: - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí oken, skleněných ploch - pravidelný i jednorázový úklid - úklidy v bytech a organizacích - čištění vertikálních žaluzií. Stěhování: - komplexní stěhovací služby - likvidace pozústalostí - stěhování těžkých břemen.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.

Tvorba webových stránek na míru: - seo optimalizace - registrace do katalogů - výroba programů - tvorba internetových obchodů.

Relax centrum: - masáž horkými lávovými kameny - shiatsu - thajská olejová masáž - medová masáž - sportovní masáž celého těla.

Realitní služby. Finanční servis. Znalecké posudky. Řešení exekucí.

Vyvážení odpadních jímek. Čištění odpadních vod, kanalizačního potrubí. Výstavba: - vodovodní a kanalizační řády.

Reklama, tisk, potisk: -textil, trika, trička -sazba -noviny -DTP studio. Výroba: -puzzle (pucle) na zakázku. Služby: -kopírování do formátu A0 -černobílé -barevné na objednávku.

Služby: - veterinární ošetřovna, veterinář - salon pro psy (stříhání psů).

Kosmetický salon. Služby: - kosmetické, kosmetika.

Služby: - tvorba webových stránek, internetových aplikací, intranet - grafické práce - návrhy firemního loga - reklamní bannery - vizitky, potisk reklamních předmětů - SEO.

Pohřební služba. Smuteční obřadní síň. Služby: - hřbitovní - pohřební.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.