Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, poradenství: - telekomunikační technika. Služby: - WIFI-připojení k internetu, do sítě SEAC a CZFree.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Pojišťovnictví a penzijní financování.

Erotický noční klub. Escort služby. Sídlo firmy: - Přemyslovců 967/44, Ostrava - Mariánské Hory.

Kadeřnický salón. Služby: - kadeřnictví, kadeřnické služby - holičství. Sídlo firmy: - Jiráskova 491, Frýdek-Místek.

Skladování a zpracování kovového i nekovového odpadu a šrotu.

Realitní agentura. Pronájem: - kancelářské, obchodní prostory. Zprostředkování nákupu a prodeje nemovitosti.

Dodavatel e- commerce a e-business řešení. ShopCentrik: - internetový obchod pro segmenty B2C a B2B. FastCentrik: - velký e-shop za malé peníze poskytovaný formou pronájmu. MediaCentrik: - redakční systém typu CMS pro tvorbu webových stránek.

Poradenské studio: - porady stylové - barevná vizáž - omlazení obličeje přirozenou cestou - korekce postavy střihem oděvů - osobní a stylové textilní vzorníky - asistence při nákupu - realizace kompletního šatníku - provedení make-upu - kurzy barevné typologie, stylu, líčení.

Pronájem kancelářských a obchodních prostor. Projektování obytných prostor, stavební projekce.

Správa nemovitostí. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence.

Floristické a dekorativní studio. Výzdoba: - interiéry - exteriéry. Dekorace: - živé květy - kombinace materiálů - tématické. Svatební výzdoba. Výsadba, osazení hrobů. Služby: - návrhářské - designerské - aranžérské.

Reklamní služby: -řezaná reklama -plotrování. Výroba: -reklamní tabule, cedule -vývěsní štítky a polepy výkladních skříní a aut -dárkové předměty a potiskem. Zajištění: -potisk pro letáky, brožurky -prezentační složky -výroční zprávy.

Sídlo firmy: -Pasteurova 10, 77900, Olomouc -tel.:585414510. Vydavatelská, nakladatelská činnost, reklama, marketing, grafické práce, zpracování dat, správa sítě, služby databank.

Eko-info centrum Ostrava (EICO) je nevládní nezisková organizace. Rozvoj a realizace volnočasových aktivit dětí prostřednictvím environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty, komunitními a sociálními projekty.

-realitní činnost -poskytování půjček -ubytovací zařízení -development a stavby.

Business software. Výroba: -ekonomické informační systémy pro střední a větší podniky. Tvorba a implementace komplexních informačních systémů kategorie ERP (Enterprise Resource Planning) a CRM (Customer Relationship Management).

Služby: -centrum péče o ženu a dítě -holistická péče o tělo, mysl i duši. Masáže: -aromaterapeutické masáže -těhotenské, těhotenská masáž -celostní aromamasáž -dětí a kojenců -sportovní. Aromaterapie, jóga. Prodej, maloobchod: -aromaterapie -těhotenská a dětská kosmetika -šátky na nošení dětí.

Biologická likvidace organického znečištění. Zpracování a odstraňování odpadů, sanace kontaminovaných lokalit, zajišťování nepřetržité ekologické havarijní služby a poskytování konzultačních služeb. Čistírny odpadních vod ČOV.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.