Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Systémový integrátor. Komplexní služby v oblasti servisu IT. Návrh, dodávka, provoz: -informační systémy -poskytování služeb a autorizovaný servis v oblasti informačních technologií.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Reklama-neonová: -montáž -demontáž. Projekce.

Prodej, koupě: -nemovitosti, byty. Pronájem: -byty, domy, nebytové prostory. Správa, údržba: -bytový a nebytový fond. Realitní služby.

Výroba razítek. Tisk: - vizitky. Reklama: - nápisy na osobní automobily - světelná - samolepící fólie - potisk-autoplachty - grafická příprava-sazba, prospekty, tiskoviny - tiskový servis - reklamní tabule - firemní štíty i nasvětlené - transparenty.

Služby: - architektonické - stavební projekce - inženýrské - stavební dozor.

Fotografický umělecký ateliér. Výtvarná fotografie. Fotografie módy. Reklamní a modelingové fotografie (katalogy, plakáty, kalendáře, billboardy). Volná tvorba (akty, portréty, zátiší). Komerce (portréty - svatba, maturita, děti, rodina). Průkazové foto. Fotografické kurzy.

Překlady, tlumočení, výuka: - arabský jazyk, arabština. Jazykové kurzy.

Překladatelka angličtiny se zaměřením na technické překlady a anglický jazyk v průmyslu. Profesionální obousměrné překlady angličtiny, jazykové korektury a stylistické úpravy anglických textů. Specializace na technické překlady pro hutní průmysl a těžké strojírenství. Odborné jazykové vzdělání doplněné o státnice a mezinárodně uznávané jazykové ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

Naše společnost se zabývá: -zaměstnávání fyzických osob -vyhledávání zaměstnání pro fyzické osoby -vyhledávání zaměstnanců pro zaměstnavatele -poradenská činnost v oblasti pracovních příležitostí.

Pohotovostní servis a údržbu počítačů. Hardware i software. Tvorba www stránek.

programátor PHP, xHTML, CSS, SEO. Tvorba webových šablon, prezentací, vývoj aplikací. Freelance spolupráce, PHP programování

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače (PC) -počítačové sestavy. Služby: -instalace software -programování -odvirování.

Česká pošta, s.p. Služby: -podávání, přeprava, dodávka, roznáška listovních, balíkových a peněžních zásilek v tuzemském i mezinárodním styku -zrychlená přeprava zásilek EMS (vnitrostátní, mezinárodní) -kurýrní služby, expresní -obchodní balík (rychlá přeprava zboží po celém území České republiky) -doporučené zásilky, ...

Obchodování s poptávkami. Internetová reklama. Vyhledávání dodavatelů a nejvhodnějších nabídek. Výběrová řízení. Reklama, marketing. Ekonomické poradenství. Zpracování internetových stránek. Prodej: -notebooky -počítače.

Vydavatelství. Služby: - vydávání knih a časopisů - redakční práce - reklama - DTP práce.