Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Úklidové služby. - kanceářské prostory - byty a rodinné domy - družstevní vchody.

Tvorba profesionálních webových stránek a redakčních systémů. Specializujeme se na kreativní webdesign, návrhy, loga, CMS, rezervační a realitní systémy.

Pobočka. Projektování, komplexní dodávky, montáž, software pro: - automatizaci, automatizace - SCADA systémy - nízké napětí, vysoké napětí - NN, VN, elektroinstalace. Řízení technologických procesů.

Služby: - audity, návrhy, instalace firewalových systémů - antivirové, antispamové služby - registrace a provoz domén - domény vasefirma.ostrava.cz - návrh a tvorba www stránek - provoz emailových schránek.

Služby: - webdesign - webhosting - outsourcing správy sítě - připojení - datové služby - informační systémy.

Tvorba software včetně vyhotovování programů na zakázku a instalace síťového prostředí. Zaměřením jsou to především programy pracující v reálném čase, ´monitorování a řízení technologických procesů, sběr a vyhodnocování dat z technologických procesů, software pro dispečerská pracoviště, software pro ústředny EPS a EZS, databázové aplikace. ...

Poradenství: - ekonomické. Provádíme časové studie pro tvorbu norem spotřeby práce, hodnocení nákladů, posouzení nezbytného počtu pracovníků, úrovně řídících procesů a měření produktivity práce.

Svatební salón, půjčovna: -svatební šaty a doplňky -pánské obleky a doplňky -šaty pro družičky a družby -šaty do tanečních -konfirmační šaty -šaty ke svatému příjmání -šaty pro plesovou sezónu -společenské šaty. Služby, zajištění: -svatební oznámení -svatební kytice a voničky -ozdoby na auta -fotograf, video -kadeřník ...

Služby: - kadeřnictví - holičství.

Výkup, sběrné suroviny: - železné a neželezné kovy Dále vykupujeme mosaz, měď, hliník, nerez, železo i plechy, autobaterie.

Spolehlivé a diskrétní služby soukromých detektivů.

Interierová tvorba včetně navrhování, design. Architektonická kancelář.

Veškeré fotografické služby: - atelierní fotografie: - vizitky: - digitální foto na pasy, řidičské průkazy, občanské průkazy: - okamžitá fotografie - pohlednice 10x15: - portréty, foto dětí - kabinetní foto 13x18: - svatby, rodinné foto, portréty.

Brigády pro studenty, pracovní agentura.

Denní stacionář pro mladistvé a dospělé s mentálním a kombinovaným postižením.

Člen skupiny COOP. Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží - drogerie. Supermarkety COOP TIP a COOP TUTY.

Bytový podnik Český Těšín a. s. Správa bytového fondu.

Vývoj, výroba: - ekonomický informační systém MARK.

Realizace, grafika a provoz internetových stránek. - tvorba webových stránek - tvorba e-shopů - aktualizace internetových stránek - programování aplikací.