Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Úklidové práce. Čištění: - podlahové krytiny, koberce - čalouněný nábytek (sedačky, křesla, židle). Komplexní úklidový servis: - po malování - stavebních úpravách - panelové domy - hotely - restaurace - byty - chaty.

Měření: - emise, imise - škodliviny v ovzduší. Služby - zpracování: - dokumentace EIA - odborné posudky - rozptylové studie.

Komplexní úklidové služby, úklid: - kanceláře, provozy, domácnosti - čištění čalounění a koberců - mytí oken a výloh - strojové čištění a apretace podlah.

Tiskové a předtiskové služby, tiskárna: Málonákladový tisk: - letáky - vizitky - samolepky, visačky - laminace - vazba knih. Velkoplošný tisk: - produkce bannerů - billboardy. Ofsetový tisk. Grafické práce. Kopírování. Reklamní předměty. Dokončovací práce: - řezání papírů - kroužková vazba.

Speciální škola hubnutí: - hyperproteinová dieta - odbourávání tukových polštářů - diagnostika zdravotního stavu - frekvenční terapie - termoakupresurní masáž.

Služby: - masérské - zdravotní masáže.

Reklama. Reklamní a tiskové studio. Polepy vozidel. Tiskové služby: - velkoplošný - ofsetový - velkoformátová laminace - billboardy. Výroba: - orientační systémy - reklama na MHD - polepy aut. Grafické práce.

Svatební salon. Půjčovna: -svatební šaty, obleky -plesové šaty, společenské šaty -pánské obleky, smokingy, vesty -šaty do tanečních -šaty pro družičky -pelerinky, závoje -ozdoby na auta Salon Jana: - Ostrava, Stará Bělá.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Pronájem: - vysokozdvižné montážní plošiny MP16. Návrhy, zpracování, výroba, montáž: - reklamní tabule - reklamní panely - reklamní plachty - polepy. Odtahová služba. Stavební technika.

Rodičovské centrum: - montesorri club - obědy v chaloupce - cvičení pro těhotné - cvičení pro děti - výtvarka pro dospělé.

Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače a notebooky. Správa firemní sítě.

Specializujeme se na odborné i obecné, vysoce kvalifikované překlady z a do němčiny. Překlady z němčiny do polštiny, ruštiny, angličtiny a jiných jazyků. Dále nabízíme službu konsekutivní i simultánní tlumočení z němčiny do češtiny a naopak.

Služby: - fyzická ostraha objektů, podniků, institucí a firem - elektronická a technická ostraha majetku a osob - příprava a organizace zkoušek z odborné způsobilosti pro DK Strážný a detektiv koncipient - security consulting - security management - zpracování bezpečnostních projektů a studií

Ostraha, úklid, údržba:. - nebytové, bytové objekty.

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Služby: - úklidové - čištění budov.

Grafické studio. Služby: - komplexní řešení v oblasti tvorby značky a designu, se zaměřením na design obalu - webdesign.

Psí salon: - stříhání, úprava srsti - stříhání drápků - koupaní - čištění, depilace uší.

Grafické, reklamní, fotografické služby: - grafické práce - letáky, plakáty, bannery, kalendáře, formuláře - reklamní cedule - fotografování akcí - fotoobrazy - kurzy fotografie.