Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Činnost, poradenství: - technické analýzy - financování podnikatelských záměrů. Poradenství při získávání dotací, grantů.

Bezpečnostní služba: -ostraha osob a majetku -převoz hotovosti a cenin -úklidové služby -napojení na pult centralizované ochrany.

Pronájem: - kanceláře - nebytové prostory.

Služby: - certifikace výrobků - certifikace systémů managementu - zkušebnictví - inspekce - analýzy rizika výbuchu. Strojírenská výroba: - odlučovače prachu - bezpečnostní a protiprašné zařízení - ocelové konstrukce.

Systém managementu kvality - poradenství, konzultace, školení, audit: - k zavádění systémů řízení firmy, dle norem ČSN EN ISO řady 9000.

Formování těla. Permanentní make-up Svatební a společenské líčení. Kadeřnictví. Manikúra, pedikúra.

Pronájem: - výrobní prostory - skladovací prostory - kancelářské prostory - pozemky.

Odpadové hospodářství: - nakládání, třídění a odvoz odpadů - sběrný dvůr - čištění komunikací. Plakátování, pneuservis. Údržba, opravy: - místní komunikace - dopravní značení - odvoz fekálií - veřejné osvětlení - dětská hřiště - terénní úpravy. Výroba a distribuce tepla: - dodávky tepla a TUV z městských kotelen. Provoz ...

Realitní kancelář, agentura. Znalecké odhady nemovitostí.

Kopírování A4 - A0 Diazit, Xerox: - tisk A4 - A0 - skenování. A4 - A0 - zoom 25% - 400% A4 - A0 - kroužková vazba - tisk Bakalářských prací a vazba do desek.

Opravy: - počítače - notebooky. Zálohy dat, reinstalace operačních systému, výměny poškozeného HW a čištění. Návrhy a kompletace počítačových sestav, dle požadavků zákazníka. E-shop.

Agentura práce: - zaměření na dělnické obory a technické IT obory.

Potrubní pošta je moderní přepravní systém, převážně ve zdravotnictví, lékárnách, průmyslových podnicích, supermarketech, peněžních ústavech a všude tam, kde je potřeba vzorky, léky, výrobky, dokumenty, peníze přepravovat mezi objekty na různé vzdálenosti v budovách, nadzemí, podzemí v kolektorech v nemocnicích.

Manikúra, pedikúra. Certifikované studio CMS shellac: - teplá manikúra - nehtová modeláž - parafínové zábaly - wellness pedikúra pro muže i ženy - reflexní masáže nohou. Sídlo firmy: - Vřesinská 119/162, Ostrava - Poruba.

Kopírovací služby, kopírování. Velkoformátový tisk.

Reprografické a reklamní služby: - příprava tiskovin (sazba novin, časopisů, knih, reklamních materiálů, katalogů…) - zpracování fotografií (skenování, barevné úpravy, retuše, montáže, foto).

Svatební salon. Svatební šaty. Půjčování šatů a obleků. Společenské oděvy. Šaty pro družičky. Svatební doplňky.

Studio krásy: - prodloužení řas - zhuštění řas - galvanopterapie - léčba akné - detoxikace pleti - čištění pleti - solárium.

Bezpečnostní služba: - ochrana-osoby a majetek - montáž-elektronické zabezpečovací systémy - ostraha-prostřednictvím pultu centralizované ochrany - detektivní práce.