Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní kancelář: - prodej, koupě nemovitostí.

Relaxační a regenerační studio. Služby: - kadeřnictví - nehtová modeláž - manikúra, pedikúra - kosmetika, kosmetické služby - neinvazivní liposukce - redukce váhy.

Pobočka. Pravidelné úklidy: - obchodní centera - banky - průmyslové podniky - administrativní budovy. Generální úklidy. Předkolaudační úklidy. Další služby: - facility management - zahradnické práce - čištění eskalátorů a pojízdných chodníků.

Reklamní a grafické práce. Zpracování a výroba: - reklamních a informačních tabulí včetně nosné konstrukce a montáže - reklamy na auta - reklamní nápisy a grafika na výlohy - napisy a reklamy na fasády a stěny - informační tabule pro naučné stezky, malování obrázků, zhotovení a montáže nosných konstrukcí a zabudování v ...

Architektonická kancelář. Projekční práce: - územní plánování - urbanistické studie - stavební povolení.

Kobercová služba: - hloubkové čištění koberců, čalounění a sekaček - pravidelné, nárazové čištění v komerčních prostorách, v kancelářích.

Fotoateliér, fotograf, fotografování v ateliéru i exteriéru, zpracování fotografií, průkazkové fotografie na počkání, portrétní fotografie, fotografování svateb, škol, školek, reportážní foto, fotografování těhulek a miminek, fotografování mazlíčků

Školení. Personalistika. Vývoj na trhu práce Nabídky práce.

Poradenská a vzdělávací agentura. Služby: - vzdělávací programy a autorizované semináře IBSA-STRUKTOGRAM a TRIOGRAMM - manažerské dovednosti a techniky - trenérské, lektorské a prezentační dovednosti - poradenství v rámci výběrových řízení - učení efektivní týmové komunikace - řízení podle cílů. Komplexní vzdělávací programy pro ...

Architektonický ateliér. Projektování, stavební projekce: - zdravotnické, občanské a bytové stavby.

Reklamní a grafické studio. Služby, návrhy, výroba: - grafika, grafické návrhy - firemního loga, logotypy - obaly výrobků - výroba www stránek, webdesign - prospekty, plakáty, billboardy - reklamní letáky.

Soukromá bezpečnostní služba. Člen Asociace soukromých bezpečnostních služeb ČR v Evropské unii a člen Hospodářské komory ČR. Střežení objektů školenými strážnými: - nepřetržitě - jednorázově.

Venkovní reklama. Reklamní kampaně: - pronájem reklamních ploch - velkoplošný tisk - bannery - reklamní plachty - tisk samolepek, vizitek, letáků - reklamní polepy automobilů, cedulí, výloh a prodejen. Výškové práce: - reklamní plachty, bannery - lepení ve výškách - výlep billboardů.

Online prodej erotických pomůcek, e-shop, internetový obchod.

Služby: - Oceňování majetku pro - věci nemovité, - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, - Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, - Zprostředkování hypotečního úvěru.