Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej, velkoobchod, e-shop: - nafukovací balónky - větrníky - konfety - lampióny - girlandy.. Reklamní potisk balónků sítotiskem.

Realitní služby: - prodej, pronájem bytů, domů, pozemků.

Rekondiční a sportovní masáže. Baňkování. Těhotenská masáže shiatsu. Breussova masáž. Dornova metoda.

Velkoplošný tisk. Polepy vozidel. Ofsetový tisk.

Praní běžného i rozměrného prádla. Žehlení, mandlování, škrobení, svoz a rozvoz, ramínka a ochranné obaly, Drobné opravy oblečení. Chemické čištění. Čistírna - sběrna. Čištění a renovace péřových přikrývek.

Tiskové služby: - potisk triček, textilu - potisk papíru - vizitky, visačky, obálky - sítotisk - nažehlovačky, nažehlování. Výroba: - samolepky.

Vývoj software. Internet, databáze. Internetové projekty a portály. Redakční systémy, e-business. Databázové aplikace a systémy. Tvorba webu, internetové prezentace, www stránky, hosting, poradenství. IT poradenství. Plný nebo částečný outsourcing. Servis, údržbu a internetové služby.

Informační centrum České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Prodej technické a odborné literatury. Poskytování informací ve stavebních oborech.

Práce: - zemní práce, demolice - terénní úpravy - úklidové práce - přípravné a dokončovací práce - ruční výkopy - stavební práce. Hostinská činnost.

Estetické studio. Lymfatické masáže. Zeštíhlení a vytvarování postavy. Odstranění celulitidy. Zpevnění modelace a zvětšení poprsí. Hydrocolon terapie.

Komplexních návrhy a realizace interiérů. Návrhy, výroba, realitace: - kuchyňské linky - nábytek - skříně - terasy - postele.

Správa bytového fondu: - administrativa, nájemní smlouvy - dodávka služeb do domu - teplo, energie.

Služby, výkup, sběrna, prodej: - kovový odpad - barevné kovy - nerezový materiál - elektroodpad.

Recyklace: - kovové odpady. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Likvidace: - autovraky, kovové odpady.

Zaměstnavatelská, pracovní a personální agentura. Poskytování personálně poradenských služeb a zprostředkování zaměstnání.

Služby: - internetové připojení - kabelové připojení - bezdrátové připojení - tvorba softwaru.

Půjčování a prodej svatebních a společenských šatů. Veškeré svatební doplňky, svatební oznámení, svatební obuv, snubní prsteny, astrologie.

Úklid novostaveb. Výkopové práce . Montáž a demontáž lešení.

Reklamní agentura: - vizitky - razítka - reklamní cedule - reklamní plochy - reklama na automobily - tisk letáků - grafické návrhy.

Reklamní služby: - málonákladový tisk - velkonákladový tisk - velkoplošný tisk - kopírování. Grafické práce. Polepy aut. Potisk textilu. Razítka. Dárkové předměty.