Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pohřební služba Nova. Kancelář Město Albrechtice: - Míru 11, 79395, tel. 554652539 Kancelář Horní Benešov: - Opavská 28, 79312, tel.554749060.

Bezpečnostní agentura: - kontrola zaměstnanců na nemocenské - fyzická ostraha objektů a majetku - fyzická ochrana osob - detektivní služby.

Tiskárna, tisk: - práce na čtyřbarevném ofsetovém stroji - grafika - výsek.

Realitní kancelář: - pronájem kanceláří, skladů. Kancelář: - Vinařického 940/20, Ostrava - Přívoz.

Zpracování fotografií: - fotografování - fotodárky - ateliérní foto - velkoplošný tisk.

Slim studio: - kavitace. - bezbolestná liposukce - VacuShare - spalování tuků.

Pobočka. Poradenská a kontrolní agentura: - kontrola docházky - dodržování pracovní doby - kontroly dočasně práce neschopných.

Realitní kancelář: - zprostředkování prodeje nemovitostí - prodej rodinných domů, bytů, pozemků.

Ekologická likvidace vozidel: - staré vozy, automobily. Výkup, zpracování: - kovový odpad, kovový šrot - bílá technika (sporáky, pračky, myčky).

Pobočka. Prádelna: - praní - mandlování - chemické čištění - čištění peří - šití prošívaných dek a polštářů.

Financování, poradenství a výkup nemovitostí. Realitní kancelář.

Realitní činnost. Reklama. Velkoplošná reklama. Fuul servis v oblasti reklamy. Pořádání výstav, veletrhů.

Projekce, výroba, realizace: - interiéry - na klíč: - sádrokartonové systémy - podlahové krytiny - veškeré druhy - samonivelační podlahy. Výroba: - atypický nábytek - interiérové prvky a celky - drážkové panely. Rekonstrukce, modernizace.

Prádelna: - praní - mandlování - žehlení - praní a žehlení pro zdravotnická zařízení. Úklidové práce: - úklid bytu, domu, kanceláře.

Digitální tisk. Služby: - tisk a vazba diplomových prací - tvorba a tisk - vizitky, letáky, svatební oznámení, kalendáře, polepy - kopírování, skenování. DTP studio: - grafické návrhy. Papírnictví - maloobchod, prodej: - kancelářské, školní potřeby. Knihařství: - vazby knih, časopisů.

Kadeřnictví. Fotografické studio, fotografování: - svatby - těhotné ženy - děti, miminka - školy - akty - partnerské foto.