Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Projekce, výroba, realizace: - interiéry - na klíč: - sádrokartonové systémy - podlahové krytiny - veškeré druhy - samonivelační podlahy. Výroba: - atypický nábytek - interiérové prvky a celky - drážkové panely. Rekonstrukce, modernizace.

Prádelna: - praní - mandlování - žehlení - praní a žehlení pro zdravotnická zařízení. Úklidové práce: - úklid bytu, domu, kanceláře.

Digitální tisk. Služby: - tisk a vazba diplomových prací - tvorba a tisk - vizitky, letáky, svatební oznámení, kalendáře, polepy - kopírování, skenování. DTP studio: - grafické návrhy. Papírnictví - maloobchod, prodej: - kancelářské, školní potřeby. Knihařství: - vazby knih, časopisů.

Kadeřnictví. Fotografické studio, fotografování: - svatby - těhotné ženy - děti, miminka - školy - akty - partnerské foto.

Reklama-výroba, pronájem: - billboardy - bigboardy - megaboardy - štítové stěny.

Služby: - soudní překlady a tlumočení: - do anglického jazyka, angličtina - do ruského jazyka, ruština.

Mokrá pedikúra. Odstranění zrohovatělé kůže. Úprava nehtů. Odstranění kuřího oka, zarostlých nehtů. Relaxační masáže. Peeling. Lakování, zdobení, potahování nehtů na noze gelem. Manikúra mokrá i suchá: - přírodní manikúra P-schine - lakování, zdobení nehtů.

Bezpečnostní agentura: -fyzická ostraha -elektronické systémy -úklidové práce.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Služby, tvorba: - venkovní velkoplošná a interiérová reklama - reklamní stojany a poutače - světelná reklama - reklamní polepy automobilů - velkoplošný tisk - vizitky.

Sběr, výkup: - elektroodpad - odpadní elektrická a elektronická zařízení. Zpracování a předúpravy odpadů se základním zaměřením na desky plošných spojů. Provozovna: - Průmyslová 922/7, Bolatice.

Reklama, reklamní služby. Propagace. Direct mailing. Realizace reklamních kampaní.

Poradenství: - ekonomika, ekonomické - marketing, marketingové.

Systémová integrace. Výstavba: - informační technologie.

Masáže Šport. Masérské služby. Masáže: - klasická - sportovní - reflexní - akupresura - kinezio tejpování - léčebný tělocvik a protahování.

Profesionální kadeřnické služby. Kadeřnictví: - dámské - pánské - společenské a svatební účesy. Prodlužování a zhušťování vlasů. Nehtová modeláž, manikúra. Proměny image.

Úklidové služby: - úklid domácností, firem, domů.

Reklama: - samolepky - tisk na textil - cedule, výlohy, bannery - reklama na auta - razítka, vizitky - velkoplošný tisk - ofsetový tisk.

Grafické studio: - grafické návrhy - webdesign - tisk. Výroba: - logotypy společností - jednotný vizuální styl.

Velkoobchod, prodej: - šrot - kovový odpad.

Technické zajištění v oblasti kulturních, společenských a sportovních akcí.