Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnictví Jana. Kadeřnické služby.

Kadeřnictví a solárium Susan. Solárium: - tel: 553 624217. Nehtové studio.

Služby: - mandlování prádla - čištění a praní oděvů. Provozovna: - Jungmannova 355, Frýdek-Místek - Místek.

Webdesign - tvorba a rekonstrukce webových stránek. Grafická tvorba - grafické návrhy: - loga - reklamy - značky - plakáty. Registrace do webových prohlížečů a kalatogů. Analýzy webu. Optimalizace pro vyhledávače SEO. Stavba a instalace sítí. Foto služby - foto dokumentace, tvorba katalogů, focení výrobků. Oprava PC hardwaru a ...

Reklamní služby, reklama. Výroba, prodej: - reklamní tašky včetně potisku. DTP a grafické studio.

Rehabilitační centrum. Služby: - lymfodrenáž - neinvazivní liposukce - masážní terapie - liposukce.

Prodej, servis, oprava, vývoj: - ekonomický software, programy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dětské pleny BABY PRO - dětské zboží - kojenecké zboží - galanterie a látky - vánoční ozdoby - reklamní předměty - ventily, ventilky - lanyardy (reklamní šňůry na krk) - oděvy pro zdravotnictví. E-shopy: - www.pleny.cz - www.ventilky.cz - www.shopy.cz/vanocni-ozdoby.

Kosmetický salon. Služby: - kosmetika.

Technické služby. Komunální služby. Správa a údržba: - veřejné komunikace - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - dopravní značení. Svoz a likvidace komunálního odpadu. Elektromontážní a zámečnické práce. Pohřební služba ARON.

Reklamní agentura. Reklamní služby. Grafické práce. Letáky, vizitky, termopotisk textilu, svatební oznámení. Sídlo firmy: - Havířská 1344/39, Karviná - Nové Město.

Projekce: - stavební (rodinné domy, pozemní stavby). Architektura, rekonstrukce, interiéry: - architektonické studie - projekty pro územní a stavební řízení - realizační projekty - inženýrská činnost - autorský a technický dozor. Urbanismus : - zastavovací urbanistické studie - regulační plány - územní ...

Nabízíme ucelené spektrum telemarketingových služeb: - aktivní i pasivní telemarketing.

Montáž, servis, oprava: - kancelářská a reprodukční elektronika. Poskytování fotografických služeb.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby.

Úklidové práce. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Reklamní studio, reklama: - vyřezávaná: dopravní prostředky, výlohy, cedule, plachty, světelné reklamy, billboardy - tištěná digitálním tiskem: vizitky, novoročenky, pozvánky, kupony, samolepky i plastické - tištěná ofsetovým tiskem: pohlednice, letáky, složenky, plastové karty, obchodní tiskoviny - tištěná ...

Kvalitní SEO optimalizace pro vyhledávače a internetový marketing naučí Váš web prodávat. Tvorba www stránek, vývoj webových aplikací a e-shopů. Software na míru.

Masérské služby. Masáže: - lávové kameny - havajské Lomi Lomi - thajské olejové.

Služby: - strategický marketing - procesní a obchodní management.

Realitní agentura. Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.