Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Překlady od A do Z. Překladatelské služby. Překlady: - běžné, odborné i technické texty - firemní dokumenty - osobní a úřední listiny, též se soudním ověřením - do většiny světových jazyků.

Vývoj, prodej: - software pro oblast restauračních a celních služeb.

Velkoobchodní prodej: - drogistické a kartáčnické zboží - saponáty - čistící prostředky - dezinfekční prostředky - autochemie - osobní hygiena (šampony, pěny do koupele, toaletní papír, papírové ručníky, ubrousky) - sanitární vybavení - potřeby pro řemeslníky - stavební materiály (stavební lepidla, hydroizolace, omítky, fasádní ...

Solná jeskyně ze soli z Mrtvého moře. Prodej: - švýcarská kosmetika Just. Pedikůra, manikůra.

Architektonický ateliér. Architektonická kancelář. Architektura. Architekt. Interiéry. Návrhy interiérů. Urbanismus. Studie. Rekonstrukce. Projekční a inženýrská činnost. Projekce. Vizualizace. Poradenství ve stavebnictví. Marketing.

Masáže: - lávovými kameny - klasické rekondiční - detoxikační medové - jemné lymfatické Ošetření přístrojem Slide Styler (efektivní lymfatická drenáž): - formování postavy - vyhlazování celulitidy - zpevnění pokožky, omlazení - detoxikace - podpora lymfatického systému Vyhlazení vrásek galvanickou žehličkou. Zábaly: - ...

Tvorba software: - počítačová grafika - projektování a správa kabelových sítí - digitální mapování.

Profesionální tvorba: - web, internetové stránky. Specializace na tvorbu jednoduchých webových stránek. Poskytování kompletních služeb: - vytvoření grafické podoby až po samotné spuštění, sledování webu a jeho zlepšování, SEO optimalazace. Vytvoření moderního designu webové stránky (webdesign). Tvorba internetových obchodů. Celková ...

Služby: - programování na zakázku - tvorba webových stránek - vedení účetnictví a daňové evidence. Prodej - software: - operační systémy Windows - programy Úroky z prodlení a Úvěry z Fondu rozvoje bydlení.

Stavební bytové družstvo: - správa a údržba bytů a nemovitostí.

Jednorázové i pravidelné úklidy: - kanceláře - domácnosti. Čištění: - koberce, okna. Impergmace koberců a podlah. Úklid po malovaní. Mytí oken, veškerých prosklených ploch. Výškové práce. Vyklízecí práce bytů, budov, sklepů, půdních prostor.

Call servis. Příchozí a odchozí telemarketing. Infolinky. Implementace call center. Direct marketing, obchodní schůzky, direct mail. Analýzy dat, vyhodnocení kampaní, výpočet hodnoty zákazníka, zákaznické segmentace.

Služby: - kadeřnictví - holičství (pánské).

Služby: -čištění potrubí. Čištění: -průmyslových potrubí -kanalizačních a odpadních potrubí -technologických potrubí -dešťových potrubí. Vytěžování potrubí-zanesení potrubí. Frézování ucpávek a nálitků v potrubí. Revize potrubí. Vytyčování směru potrubí.

Nezávislá soukromá produkční, poradenská a školící společnost. Činnost: - filmová a televizní tvorba. Kompletní produkce: - audiovizuální díla (dokumentární tvorba) - výroba filmové dokumety - multimediální výukové a školící programy (multimediální vzdělávací produkty).

Poradenská a konzultační činnost k zákonu o veřejných zakázkách, koncesnímu zákonu a zákonu o obcích. Překlady a tlumočení do všech světových jazyků včetně soudního ověření.

Outsourcing internetových aplikací. Programování na zakázku a programování e-shopů. Vývoj a správa internetových portálů, grafické práce. Flash aplikace. Vývoj desktop aplikací.

Soukromá bezpečnostní služba. Služba: - ochrana osob - ostraha-objekty, stavby.

Služby: - reklama - aranžování - bantexy-plachty - billboardy - polepy aut, výloh, busů - roznášková služba - informační systémy - reklamní fasády - potisk reklamních předmětů.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - optimalizované systémy malých a středních energetických zdrojů - informační systémy pro ekologii - optimalizace zkoušky elektrických odlučovačů. Koncepce, studie, odborné posudky, odborné překlady: - služby v oblasti průmyslu, energetiky, státní správy, životního prostředí. Stavební činnost, ...