Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Architektonický ateliér. Stavební projekce.

Reklamní agentura: - zprostředkování velkoplošné reklamy (plakáty, bilboardy). Služby: - výlepy reklamních ploch – billboardy, samolepící fólie - strhávání fólií a čištění reklamních ploch - montáže a demontáže reklamních tabulí, plachet.

Stavební práce. Realitní kancelář.

Odstraňování nebezpečných odpadů. Průzkum a sanace kontaminovaných lokalit. Grafické práce.

Realitní agentura, realitní kancelář. Prodej: - nemovitosti.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - ponožky - dámské, pánské, dětské, sportovní - punčochy, dámské punčochové zboží, podkolenky - dětské punčocháče. Výroba: - reklamní ponožky dle Vámi navrženého loga.

Služby: - dezinfekce (desinfekce) - dezinsekce (desinsekce) - deratizace.

Realitní kancelář. Stavební činnost.

Lektorství, překladatelství, tlumočnictví. Překlady, tlumočení: - z češtiny do angličtiny (z českého jazyka do anglického) - z angličtiny do češtiny (z anglického jazyka do českého). Výuka: - základy češtiny pro cizince - základy španělštiny.

Jazykové překlady: - jazyk anglický, angličtina - jazyk německý, němčina - jazyk slovenský, slovenština - jazyk český, čeština. Překladatelské služby.

Tvorba: - internetové stránky - redakční systémy - e-shopy - portfolia pro fotografy - stránky pro realitní kanceláře - internetové portály.

Relaxační centrum. Služby: - kadeřnictví, kadeřnické - kosmetika, kosmetické - pedikúra - manikúra a nehtová modeláž - masáže, masérské - fyzioterapie.

Sportcentrum, fitnesscentrum. Fitcentrum: - posilovna - solárium - masáže - myostimulátor.

Úklidové služby. Komplexní úklid firem, čištění koberců, úklid po malování.

Služby: - sauna - perličková lázeň - masáže - krytý bazén.

Stavební bytové družstvo. Pronájem: - nemovitostí.

Moderní architektonické studie a projekty rodinných domů na míru parcelám i klientům. Architektonický ateliér s působností po celé ČR nabízející služby architekta, projektanta a designéra. Architekti-Projektanti Praha, Brno, Ostrava.

Kurzy obecného jazyka pro všechny úrovně pokročilosti - španělština, portugalština. Kurzy jazyka pro firemní praxi. Výuka jazyků. Překlady a tlumočení - překladatelské služby. Soudní překladatel z a do jazyka španělského a portugalského (španělštiny a portugalštiny).

Architekt Ostrava. Architektonické návrhy a studie, projekty, rekonstrukce. Přestavby, adaptace a projekce bytů, rodinných domů, komerčních objektů i občanské vybavenosti. Urbanismus, krajinářské prvky. Bytový architekt. Design a návrhy interiérů.