Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Úklidová firma. Služby: -mytí-okna -strojové čištění-sedací soupravy -čištění-koberce-mokrá metoda -vysávání koberců -čištění podlah ručně -úklidové práce pro malování -kompletní úklidové služby -úklid sportovních areálů, školních zařízení.

Úklidové služby. Interiéry-na klíč. Prodej, výroba, servis, oprava: - technologie na výrobu papíru - stroje na výrobu toaletního papíru. Dodávka: - suroviny pro výrobu-toaletní papír, ručníky, utěrky. Velkoobchod, prodej: - papír. Regulátor komínového tahu POLMAR. Pobočka Moravská Třebová: - mobil:739572592.

Webdesign. Tvorba internetových stránek. Internetové obchody. Grafické práce. IT poradenství.

Provozovatel a poskytovatel optické a internetové sítě Moses. Televize - internet - telefon - fax. Televize - HD programy, plně digitální vysílání. Vysokorychlostní bezdrátový internet. Kabelová televize k internetu zdarma. Telefonní linka bez měsíčního poplatku. Příjem faxu na e-mail. HotLine: 777746958 - poruchy.

Jazyková škola: - kurzy: - pro podniky - pro veřejnost - obchodní angličtina - bussines english - jednoleté denní pomaturitní studium - angličtina, němčina - mezinárodní zkouška CAMBRIDGE - typ A - možnost individuální přípravy - hlavní jazyky - němčina, angličtina, čeština pro cizince. Jazyková agentura - překlad: - ...

Kosmetické studio, kosmetika: - nehtová modeláž - permanentní make-up - piercing - tetování. - kosmetické služby, depilace - lepení řas.

Poskytování překladatelských služeb v oblasti anglického, německého a polského jazyka. Překlady: -angličtina, polština, němčina.

E-shop: - karnevalové kostýmy - masky - dárky.

Úklidové práce pro komerční a průmyslové objekty, bytové domy, kanceláře, zdravotnická zařízení, domácnosti, mytí oken, výloh, čištění koberců a ostatní úklidové služby.

Výroba: - reklama - reklamní cedule, tabule, stojany, samolepky - velkoplošná tiskárna - polepy aut - reklamní plachty - bilboardy.

Zpracování, zobrazování: - fotografie v 2D a 3D prostoru - letecké fotografie. Virtuální prohlídky. Tvorba: - webové prezentace.

Soudní tlumočník a překladatel. Překlady, tlumočení. Specializace na tlumočení: - právních a obchodních jednání, přednášek, konferencí. Jazyky: - bosenština, chorvatština, srbština.

Prodej, maloobchod: - počítače, hardware, software, sestavy, notebooky, tiskárny, antiviry.

Dříve ASUS Czech s.r.o. Výroba, prodej, kompletace: - počítače, výpočetní technika - notebooky.

Reklamní agentura: - řezaná samolepící reklama - světelná reklama - signmaking - firemní tiskoviny - velkoplošný tisk - reklamní dárky, předměty - tiskové služby. DTP studio.

Realitní kancelář, zprostředkujeme prodeje Vašeho bytu, rodinného domu, pozemku či jiné nemovitosti. Zdarma připravíme kupní smlouvy, znalecký posudek, zajistíme financování vlastním hypotečním pracovníkem. Máme širokou databázi poptávajících klientů. Centrála: Dlouhá třída 461/3, 736 01 Havířov - Město

Architektonické služby. Projekční činnost: - stavební. Pobočka: - kancelář Hlavní 149, Opava-Kylešovice.

Služby: - reklamní a marketingová činnost. Reklama a marketing. Prodej služeb a produktů firmám a rozesílání e-mailových nabídek.

Tvorba: - webové stránky - grafické návrhy internetových stránek - vizitky - plakáty - bannery.