Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby, zpracování, tvorba, poradenství: - www stránek a e-shopů - grafické návrhy webových stránek - letáků, vizitek, kódování šablon XHTML a CSS - publikační systém pro správu obsahu, optimalizace, SEO, tvorba reklamních bannerů.

Hostesky a modelky z Brna pro firemní večírky, propagační akce, párty včetně doplňujících služeb jako catering, doprava, zajištění pronájmu prostor.

Poradenství v oblasti životního prostředí - odpady, voda, ovzduší, IPPC, EIA, ISPOP, podniková ekologie aj.) a stavebního řádu (inženýrská činnost).

Prádelna: - praní prádla, záclon - mandlování prádla - žehlení, škrobení. Úklidové služby. Malířské, natěračské práce.

Realitní činnost. Nabídka: - reality - projektové služby ve stavebnictví. Prodej: - rodinné domy.

Výroba, návrh: - transparenty, billboardy - světelná reklama - signmaking - ofsetový tisk - potisk textilu - webdesign, tvorba webových stránek.

Stavby, rekonstrukce. Návrhy a realizace interiéru na klíč. Návrhy a realizace atypických nábytkových sestav a jednotlivých kusů.

Videostudio s širokou nabídkou služeb. Svatební video, sportovní záznamy, firemní prezentace, výroba flash animací, převody VHS na DVD.

Reklamní činnost: - popisy aut - popisy obchodů - reklamní tabule - firemní štíty - popisy fasád - sítotisk - potisk dárkových předmětů - návrhy a zpracování firemních značek. Půjčovna: - čisticí stroje KÄRCHER.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - kancelářská technika, kalkulačky - skartovací stroje, skartovačky - řezačky papíru - psací stroje - faxy, kopírovací stroje - počitačové tiskárny - diktafony - registrační pokladny - spotřební materiál. Služby: - černobílé kopírování do formátu A3 - kroužkovou vazbu dokumentů do A4 - ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - hudba CD, DVD, Dárkové předměty, Walldecory.

Kompletní řešení Všech problémů v těchto základních profesích: zednické, zámečnické, elektro, instalatérské, domácí a úklidové práce.

Distribuce, velkoobchod: - Datová centra - informační systémy - přístup k aplikacím - akcelerace aplikací, WAN optimalizace, virtualizace aplikací, virtualizace desktopů, bezpečnost aplikací - zabezpečení IT.

Baňkování, masáže, parafínové zábaly. Kadeřnictví-tel.:596 923 222, 736 627 073. Kosmetika. Solárium, sauna. Pohostinství, bar KÁ. Ubytování-nejen pro studenty: - 4 dvoulůžkové pokoje v klidném prostředí s výhledem do zahrady - tel.: 603 544 135, 596 911 273.

Grafický design, kvalitní logotyp, zapamatovatelný jednotný vizuální styl, návrhy tiskovin a případně i jejich realizace až po dopravu ke klientovi. Čisté a přehledné návrhy vizuální podoby internetových stránek, newsletter.