Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poskytovatel a provozovatel internetové sítě CZNetFree. Wi-Fi internet. Vysokorychlostní připojení k internetové síti. Přístup na internet 24 hodin denně s podporou a dohledem. On-line dohled a monitoring stavu a kvality celé sítě včetně všech přípojek.

Realitní kancelář. Služby: - prodej, pronájem: - nemovitosti, komerční objekty a prostory k podnikání, kancelářské prostory, byty - zprostředkování převodu členských práv a povinností k družstevním bytům - zajištění komplexního právního servisu - veřejné dražby.

Služby: - kosmetické, kosmetika - pedikúra - manikúra P-SHINE - modeláž nehtů - masáže nohou - japonská manikúra na poškozené nehty. Sauna.

Fotografování, fotoateliér: - fotoreportáže - portréty osob - černobílé portrétování - booky pro modelky - akty - fotografování modelek, výrobků, tabla.

Kadeřnictví, kadeřnické služby. Holičství. Pedikúra.

Kadeřnictví: - dámské - kadeřnické služby.

Komisní prodej, bazar, výkup, nákup, prodej: - použité oděvy, spotřební zboží - elektronika.

Tvorba: - webové stránky - www stránky.

Reklamní agentura, reklama: - potisk tašek, propisek, triček, čepice, pracovních oděvů.

Služby: - technické, komunální - správa a údržba veřejných komunikací, zeleně a osvětlení - svoz a likvidace komunálního odpadu.

Zkušební stanice. Kontrola a testování zemědělských plodin, luk a plodin.

Logistické služby, logistika. Skladování zboží.

Grafické studio a DTP práce, grafické návrhy, tvorba: - katalogy -.brožury - inzerce, formuláře - kalendáře - reklamní tiskoviny - corporate identity - logotypy, webové stránky - tiskové služby.